Suburban käynnistys ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Baltimore, 24.2.2020.

  1. Baltimore

    Baltimore 1st gear

    Elikkä vm. 1996 Subun käynnistyminen ok kylmänä mutta lämmenneenä vaatii pitkän sahauksen ennen kuin suostuu hörähtämään tulille, 5-7 sek...


    Virtaa siinä on, jaksaa hyvin pyörittää. Mutta sahaamisen aikana ei yskäisekään, ei pientäkään tuprahdusta putken päästä. Hehkuttaa kyllä ja tulpatkin ovat uusia. Kun se sitten lopulta käynnistyy niin se tapahtuu kerta laakista ja käy ok... Eli jostain syystä ei saa alkuun dieseliä?? Polttoainelinja ok. Syöttöpumppu alle vuoden ikäinen. Epäilin polttoaineen valumista takaisin tankkiin mutta se ei passaa siihen että esim yön yli seistyään lähtee kerrasta käyntiin.

    Ja lisäksi joinakin päivinä ko. vikaa ei ole...

    Alkaa omat ideat loppumaan, kellään tarjota ratkaisua tähän mysteerin...?:confused:
     
  2. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Ruiskupumpun nestepää väljä? Koita kaataa litra kylmää vettä kuumana ruiskupumpun päälle, vaikuttaako käynnistyvyyteen?
     
    kuutio tykkää tästä.
  3. Luoppis

    Luoppis 3rd gear

    Oliko PMD boksin vika poissuljettu? Eikö nekin aiheuta joskus tuotakin, että kuumana ei lähde käyntiin? Ei tosin kannata kokeilla uutta boksia jos ei saa jostain toimivaa lainaan tms.
     
  4. Baltimore

    Baltimore 1st gear

    No niin, palaampa tähän vanhaan ketjuuni. Unohtui aikanaan ilmoittaa mistä vika sitten lopulta löytyi. Elikkä kampiakselin asentotunnistus ei toiminut kunnolla... Jos lähti hyvin käyntiin niin lämmettyään sääti ennakot pieleen. Jos lähti käyntiin huonosti niin lämmettyään sääti hieman paremmin. Ja jos kuun asento oli oikea niin arvasi asetuksen kohdalleen ja lämmettyäänkin pelitti hyvin... Pieni vika, jäätävä vaiva... :D
     

Kerro tästä muillekin!