Kuljetusapua/kyytiä tarvitaan/tarjotaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja fe390, 11.3.2008.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Heräteostos Möhkö Lincoln Continental 4DHT 1960 pitäisi saada 2 kuukauden sisällä Umeåsta Haaparanta/Kemi/Oulu/Raahe seutuville. Auto rullaa, mutta ei liiku omin voimin. Painoa taitaa olla 2oookg paremmalla puolella. Korvauksena rahaa.
     
    isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  2. RT6870

    RT6870 Gearhead

    olisko Vaasasta kyytiä konepellille tänne Pohjois-Karjalaan päin?
    0405788794
     
  3. Ville L

    Ville L 3rd gear

    9.6 perjantai illalla menossa Turusta Tukholmaan vetoauto + tyhjä traileri. Tarkemmin Ruotsin puolella menossa Katrineholmiin, 140km Tukholmasta.

    Jos tulee sinne suuntaan isompaa niin olkaa yhteydessä.

    Myös Ruotsin puolelta Suomeen voidaan jotain lavalle mahtuvaa roudata.

    0449756205, Lohja
     
  4. NY4dHT

    NY4dHT 3rd gear

    Löytyisikö kuljetusta välille Koskenkorva - Tampere? Mieluiten jo ensi viikolla (vko 23, siis alkaen MA 5.6.2023). Auto on täysikokoinen jenkki. Pituus 5.6m ja leveys 2.05m. Painoa on noin 2200kg. Auto on rekisterissä ja ajokunnossa.
     
  5. signet

    signet Gearhead

    Huomenna 5.6. vaihtolava-auto nosturilla tulossa Savonlinna-Kotka/Kouvola tai tohon välille.
    Soita 0400940311
     
  6. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Eihän näille kelpaa edes puhdas raha, kivempi olla somessa! Oma traileri lähtee Raahesta- Umeåån tyhjänä Lauantaina ja paluu samanapäivänä.
     
    isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  7. NY4dHT

    NY4dHT 3rd gear

    Kiitos kaikille kyytiä tarjonneille. Auto kulki perille ajamalla, kuten näillä vehkeillä pitääkin.
     
  8. isalmela

    isalmela Gearhead

    Kerrohan sitten miltä uusi hankinta on alkanut tuntumaan ja näyttämään. Mulla on vähän persottanut se nettiautossa Pietarsaaressa myynnissä oleva, vaan pitää ensin koittaa saada tuo oma 83 Buick Electra myytyä. Jos et ole hirveällä kiireellä Oulun ohi menossa niin soitapa ja tutkitaan sun yksilö oikein porukalla. Numero O44 239 4663
     
  9. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Pistin Matkahuollon kyytiin.
     
    Muokattu: 15.6.2023
  10. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Uusi hankinta ohitti Oulun jossain 9 korvissa eilen illalla. Itse hoitelen näitä hommia etänä Kanadasta. Velipoika toteutti noutokeikan, kun se kulkee "vaan" Raahesta Kemiin töissä. Hänellä oli tässä muutaman viikon aikana 3 auton nouto keikka Pellosta ja tämä Umeån keikka, että on siinä saanut traileria kiskoa noin 3100km. Auto on yllätävän alkuperäisessä kunnossa. Puutteina penkit ja etuovi paneelit. Avo projektista löytyy loput osat lainaan. Auto on Raahessa ja jos ajelet ohi niin 8 tieltä on hallin pihaan 200m. Meidän paikkalla olo on sitten vaihtelevaa velipoika viikonloppuisin. Minä ehkä Elokuulla? Buick NEE-99 on tuttu auto tuli ajeltua sillä paljon 90 luvun alussa, kun Salakuljettaja Veikko omisti sen. Kuviakin saattaa löytyä tuolta ajalta,
     
    Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
  11. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Tää on jokseenkin epätoivoinen yritys. Tosin sitä kautta on usein parhaat muistot syntyneet. Kun tämä foorumi on hörhöjä täys mitä vain voi tapahtua. Auto, euro-coupe on Kemijärvellä, trailerikuntoinen. Kyse on varaosa-autosta. Ajatuksena olis saada se alas kohti Etelää. Aikaa koko kesä. Harrastajia on paljon, joten voisin kuvitella jonkun kuljeksivan tuollakin päin. Mulle kävis niinkin että se tulis edes lähemmäs jonkun pihaan odottamaan tai miten vaan. Loppusijoitus olisi Askola. Yv tavoittaa tai nolla50viiskuus21305 whatsapp. Ilmaiseksi en pyydä mitään vaan harrastajavelihintaan. Olen syksyyn asti työreissulla Itävallassa, jonka jälkeen noutanen koslan itse.
     
    isalmela tykkää tästä.
  12. Ville L

    Ville L 3rd gear

    Tähän epä'toivoiseen yritykseen tarjotaan kuljetusmahdollisuutta,,, mutta jotta kaikki kulupolitiikka pysyy harrasteystävällisenä niin täytyisi ylöspäin Suomea saada jotain kuljetuskeikkaa.

    Vk 28 (10-16.7) tuo lapinreissu voitaisiin toteuttaa... eli eli löytyykö joltain jotain etelästä pohjoiseen vietävää tuona ajankohtana*? -0449756205, Lohja
     
    isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  13. isalmela

    isalmela Gearhead

    Yritin soittaa sulle. Samalla kuulutan muillekin:

    Olisiko lähiaikoina joku kulkemassa Porin tai Tampereen kautta Ouluun trailerin tms. autonkuljetusvehkeen kanssa? Soitapa jos olet O44 239 4663
     
  14. HerkkuJerkku

    HerkkuJerkku Gearhead

    Terve

    Ei kukaan ajale tyhjällä trailerilla Helsingistä Loviisan? Jos ajelee niin olisi arvostaisin jos saisi napattua mun Saab 99n mukaan.

    Jarrut ei toimi, mutta pitäisi käynnistyä ja käydä. En ole kyllä 2v kokeillut. Edellisen kerran törähti kuin palmun alta, vaikka oli talvi ja seissyt useamman vuoden.
     
  15. janiluo

    janiluo Gearhead

    Laitoin päivällä yv:tä!!!
    o_O
    - Jani -
     
  16. HerkkuJerkku

    HerkkuJerkku Gearhead

    Laitettu viestiä
    - Jani
     
  17. exner

    exner Gearhead

    Tarve huoltoaseman bensapumpun kuljetukseen Kyröskoskelta (Tampereen yläpuolelta) Kotkaan, tai lähemmäs Hamina,Porvoo, Kouvola.
    Hellävarainen kuljetus hakusessa.
    Laita viestiä tai soita,
    käyn harvoin näillä sivuilla.
    040 505 4949
    Juha
     
    Muokattu: 10.8.2023
  18. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Orimattilasta pohjoiseen päin lähemmäs oulua pitäis saada puutavara koura. Painaa ehkä 300kg. Nostetaan kyytiin ja ilman ei tarvi kuskata. Jos joudun ite hakemaan niin molempiin päin kulkee tavaraa, kohtuullista korvausta vastaan.
     
  19. trojan 200

    trojan 200 Gearhead

    löytyisikö korvausta vastaan kuljetusta rätticitikka aihiolle varkaudesta tervakoskelle?
    puh:0505534019
     
  20. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Pks->joensuu kulkioita lähipäivinä? Kaarilevikkeet kaipais kyytiä
     

Kerro tästä muillekin!