kesä kokoontuminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja jakejane, 13.3.2005.

  1. jakejane

    jakejane 1st gear

    :eek: ja missähän on tulenvan kesän ( jos sitä ny tulee) mopari kokootumis ja leirintä sessio ja koska??
     
  2. roope

    roope Gearhead

    Tervehdys !

    Kesän 2005 Moparmeet tullaan järjestämään Kouvolassa Tykkimäen leirintäalueella 18-19.6 2005.Paikalle voi tulla jo pe 17.6 alkaen. Saamme käyttöömme viereisen moottoriradan taitoajoa varten sekä perheen nuoremmille pääsyn huvipuistoon.Iltaohjelmasta ym.tiedotetaan lehdessä sekä kotisivuillamme hieman myöhemmin.
    Merkitkää viikonloppu kalentereihinne !!!

    Terv. Roope
     
  3. jakejane

    jakejane 1st gear

    kiitos toivottavasti vynssi tulee kuntoon sillon ja olis sitä jälki kasvuakin mikä ois intoo piukassa huvipuistossa :rotfl:
     
  4. Luukampi

    Luukampi 1st gear

    Pitää tulla kattelee taitoajoa ku o vaa 3km matkaa radalle jos näkyis helmi autoja... :lol:
     
  5. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Se on kiire viikonloppu harrastajilla, kun on Hyvinkään kisaa ja Himoksen meettiä, mutta toivottavasti Kouvolan kulmillekin riittää tulijoita. Ex-Moparmiehenä ja FHRA Kouvolan jäsenenä toivotan porukat tervetulleeksi. Sen ainoan kerran, kun Kouvolassa on hotrodmeininkiä, ilman, että mun tarvii olla järjestämässä jotain, niin pysyn visusti kaupungissa. Moottoriradalta on (turhankin) suora matka tallille, jossa on pe-illan cruise ja la-illan kekkerit. Saattaa jollain vaikka mop...ar keulia. Kartan tallille löydätte sivuilta www.fhrakouvola.cjb.net Tallilta löytyy jokunen ikuisuusprojekti-Mopar :soosoo: joiden omistajia saa tavatessa solvata :argue: he ovat sen ansainneet ja se saattaa ruoskia heitä parempiin suorituksiin :rotfl: [/i]
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    pääkaupunkiseudulta letkassa....vai että mitä tä :eek: .pe vai la
     
  7. roope

    roope Gearhead

    Terve taas !

    Me lähdemme Moparmamman pesueen kanssa perjantaina puolenpäivän aikaan ajelemaan Loviisan ym. kautta kohti Kouvolaa.Kesälomasta johtuen voimme lähteä näinkin aikaisin.Jos on muita aikaisia kulkioita niin soitelkaa ihmeessä missä tapaamme !
     
  8. RockaLady

    RockaLady 1st gear

    Hmm

    Stadista letkassa kyllä mieluusti, mutta pääsis vasta lauantaina lähtee iltapäivällä :eek:
     

Kerro tästä muillekin!