Tuonti Blazerin rekisteröinti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja vpoint, 21.12.2005.

  1. vpoint

    vpoint Gearhead

    Mulla olis kiikarissa tossa ruotsin puolella -77 Blazer jossa alla 36 tuumaset kumit ja korotus tehty jousilla. Koria ei ole nostettu rungolta. Jousikorotuksen määrää tuumissa en tiedä ku en ole pirssiä vielä luonnossa nähny. Nykynen omistaja ei korotuksen määrää tienny. Ruotsin rekisteriotteessa oli ainoa merkattu rengaskoko 33x12,5x15.

    Sanokaapas nyt viisaampina Blazeri miehet, onko mahdollista saada tommosenaan Suomen kilpiin ilman poikkeuslupahakemus hässäkkää?? Vai joudunko laittaan alle noi 33":set? Täällä (Torniossa) ei katsastusmies osannu sanoa juuta eikä jaata.
     
  2. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    Tietojeni mukaan nuo 33"x12,5" on isoimmat mitä saa alle ilman poikkeuslupaa.
    Jos tietoni ovat väärässä kertokaa minullekkin :wink:
     
  3. tiku83

    tiku83 3rd gear

    33" saa laittaa ilman aken lupahakemusta.... ja
    3" tuuman korotuksen.........

    mutta blazereitä on niin monen korkuista alkuperäisenä.että ei ne katastus miehet huomaa jos sielä on yli 3" korotus.(jos jousilla)
     
  4. Rytari

    Rytari Gearhead

    jos toi rengaskoko onmerkattu sinne ruotsin otteeseen ja katsuri sen täälä kirjaa alkuperäiskoksi, niin sittehän siitä voi vielä isontaa kotimaisen luvan varaisesti, 35" menis silloin vielä muutoskatsastamalla.
     
  5. vpoint

    vpoint Gearhead


    Tuota juuri itsekkin arvelin, että jos kirjaavat 33":set ns. "orkkiskumeiksi", niin saa laittaa isommat. Nuo 36":n tossut ei varmaan kuitenkaan onnistu. Noh, jos tulee ostettua ja pomppaa noiden takia rek.katsastuksesta, niin lainaan kaverilta pienemmät leimalle.

    Mitä nämä 38 tuumasilla swamppereilla ajelevat on tehny sitte?? Ovatko vieneet konttorille pullaa vai onko poikkeusluvilla hyväksyttyjä? Vai onko puhdasta outlaw meininkiä?

    Millasilla perusteilla poikkeusluvan yleensä saa? Pitääkö alkaa tilalliseksi? 8)
     
  6. Rytari

    Rytari Gearhead

    eikun ne on vienyt autonsa konttorille ennenkuin ake on ymmärtänyt että niiden renkaita ei saa isontaa, eli joskun vuosikymmeniä :) sitten on saanut katsastettua semmoset mitä alle mahtu pyöriin
     

Kerro tästä muillekin!