57 Lincolnin koneen väri?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bätmobiili, 19.9.2005.

  1. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Onko tietoa minkä värinen alkuperäinen 368cid kone on ollut? Jostain luin että ilmanputsari ja venakopat olis olleet mustat??? Onko tietoa? Lohkon väri varvittais kanssa?
     
  2. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

  3. Tupis

    Tupis 3rd gear

    En ole nyt aivan varma onko tuo yfreak57:n mainitseman linkin matta musta tuolla sivulla oikein. Ainakin yhdessä oli tumman vihreä ja venakopat kiiltävän mustalla. Toisaalta jos autosi ei ihan orjallisesti ole alkuperäinen, niin voisihan sitä pistää sellaisen värin mikä mielyttää silmää ja sopii muun värityksen kanssa.
    Tarkistelen vielä yhden kirjan kunhan pääsen kotosalle illalla.
     
  4. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Kiitos tiedoista ja tarkista vaan se kirja vielä. Tota ei tää kyllä oo alkuperäinen kun soft kustom käsittelyä saamassa ja koneeksikin tulee 429, mutta mitä enemmän saadaan tällästä alkuperäis juttua säilytettyä niin sen parempi leikki sen suhteen että mitä on muutettu ja mitä ei :oops:
     
  5. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Tuolla puhutaan muuten vain Lincoln Continentalista. Itse tarvitsisin Premieren koneen värin. Näin niin kuin tarkennuksena mainittakoon :oops:
     
  6. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Koneen väri ja alkuper putsari edelleen haussa...
     
  7. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    oisko näistä apua, kuvat on ´57 Premieren koneesta:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  8. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    On hyötyä vaikka maalit ei ihan kunnolla tosta ylimmästä näykkään...
     
  9. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Eipä tuo yksi kirjani antanutkaan vastauksia tuohon värisävy jutskaan, mutta luulen edelleen koneen väriksi erittäin tumman vihreätä ja venakopat ja putsari kullan värisellä.
    Bätmobiili sinun autoosi vois sopia hyvin tumman harmaa kone ja nuo venakopat ja putsari korin väri sävyllä.
    Samaa konetta samana vuotena käytti muuten Mercurykin.
     
  10. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Kiitos värivinkistä -> harkitaan! Tummanvihreästä ja kullasta kuulin myös tällä viikolla muualtakin. Se taitaa olla ainakin yksi alkuperäinen vaihtoehto... Mullahan tulee 429 koneeksi, mutta tarkoitus naamioida se mahdollisimman alkuperäiseksi vaikka kustomia tehdäänkin...
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

  12. koni

    koni 1st gear

    kone on varmaan jo maalattukin, mutta alkuperäinen väri on tosiaan vihreä kullin värisillä venakopilla.
     
  13. mach

    mach 1st gear

    Kyllä noilla väreillä löytyy pellin alta ja ilmanputsarikin on kullin värinen. On myös valokuvia muista vastaavista konehuoneista. En menis kuitenkaan mustaa putsariakaan väittämään väärän väriseksi.
     

Kerro tästä muillekin!