Japsien "vanit" - kyllä hymyilyttää !

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja aaCHEVY, 11.6.2003.

  1. MoparHullu

    MoparHullu 1st gear

    Ei nuo hiaset minua paljoakaan hetkauta, tekeehän ne kaikkea muutakin hirveätä, mutta MINUN silmääni joka ikinen noista Ameriikan autoista on pilalle raiskattuja. :evil: Katsokaa tätäkin Chevy vanhusta... http://www5.airnet.ne.jp/custom/low01off/017.htm perse maassa, kaiken maailman bunbum pompottimet, että auto saadaan pomppimaan, varmaan sutperturpohäxhäxtoyotapowernitropum neloskone, jne.. Voi niitä Itäpoikia.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: MoparHullu 2003-06-12 14:55 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: MoparHullu 2003-06-12 14:56 ]</font>
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Auton rakentelun tarkoitushan on tehdä autosta sellainen kuin itseä miellyttää. Ei niitä yleensä muita varten rakenneta...Get it
     
  4. mean eyes

    mean eyes 1st gear

    Tuli vaan mieleen että liekkö sattunu pieni erhe, mutta eikös tämmösissä yleensä lukis Diner, eikä Dinner. Vai? No kyllähän tuoki enklantia on.

    http://www5.airnet.ne.jp/custom/low01off/105.htm

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: mean eyes 2003-06-12 16:04 ]</font>
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    dinner = päivällinen
    diner = ruokapaikka
     
  6. herrakani

    herrakani 1st gear

    Kuinkahan moni overdriven lukijoistakin on mennyt raiskaamaan autonsa hydrauleilla tai ilmapusseilla.

    Tästä päästään taas siihen, että auto ei oo auto, jos siinä ei oo 275 general grabber valkotekstirenkaat kolmioreikämangelsseilla, oranssi maali, accelin keltaset tulpanjohdot, holleyn kaasari, 14" tarvikekromiputsari ja punaseks maalattu perä.
     
  7. Samiralfey

    Samiralfey 1st gear

    Onpahan ainakin rakennettu nuo pakettiautot hieman eri tyyliin mihin yleensa on totuttu. Ja kannattaa joskus kayda hieman kauempanakin kuin paikallinen nakkikioski niin saisi hieman avarrettua nakoalaansa eika aina vain etta rakennetaan niikuin muut etta 'tuleepahan ainakin yleinen hyvaksynta...'.Olen itsekin omistanut mm.BelAir'59, Custom 500'64, T-bird jne ja samanlaista rautaa ne on ollu kuin muutkin vekottimet, ei sen kauniimpia eika rumempia kuin muunmaalaisetkaan autot. Japanissakin on eri rakentelutrendeja, mm.nuo lowriderit joten jos siella joku tykkaa rakentaa Pokemon-Hiacen niin hyva vaan,kylla se tanne maapallolle sopii.
    Japanissa jenkkiautot maksaa timanttia ja vanhoilla autoilla ei todellakaan aja persaukiset, johtuen erittain kalliista katsastusmaksuista vanhoille autoille joten tavalliset pulliaiset rakentelee juuri naita paketti/henkiloautoja mieleisekseen. Eikos se juuri ole customoinnin ja rodddauksen perusidea etta rakennetaan tusinakotterosta juuri se omannakoinen auto, oli se sitten Pokemon-Hiace tai matta-sampylaMerc jne.


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: samiralfey 2003-06-12 20:20 ]</font>
     
  8. skiko

    skiko 1st gear

    Nää ikuiset kysymykset onko amerikkalainen auto ainoo oikea . nehän on meilläkin vaan tuonti kamaa ja rakentelu tyyli on lainattu
    isomman tai pienemmän rapakon takaa...
    mitäs luulette nipponin tunningporukan sanovan kun kattelevat mattamustia lowridereita karvanopilla mallia fin .... kyllä mun mielestä nipponinpojat on nähny vaivaa tehdäkseen haisusta elämyksen .. eihän munkaan tarvi tykätä siitä tyylistä mutta en tykkää suomi tunningeistakaan niin paljoo mutta edellähän se todettiin että kyllä mailmaan rautaa mahtuu ja eri tyylilajeja ,nauranpas kippurassa
    seuraavallekin ,kun nään, hondalle suomen kilvissä ja pistetty se alummiininen hyppylauta takaluukkuun TOSI UPEETA..
     
  9. 660

    660 1st gear

    pokepaku, noi vaatii jo lentolupakirjan.:lol:.
     
  10. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Mielenkiintoisia ovat jaappanin poikien pokemonpakut.
    Voisikohan muuten noiden autojen "muotokieli" pohjautua jotenkin itämaiseen mytologiaan, siellähän taitaa kaikenmaailman lohikäärmeillä ja muilla henkiolennoilla olla isokin merkitys.
    Olisiko siis näiden suomalaisten mattamustien lowriderlinttojen muotokieli haettu vaikkapa siitä muinaisesta sammosta, nokinen ja muutenkin rujo se varmaan on ollut senaikaisen pajakulttuurin tason kuvitellen.
    Kulttuuria on monenlaista, ja sitä pitää kunnioittaa. Japanissa sivistyneellä elämisellä on paljon pitemmät perinteet kun täällä tuohivirsujen ja turvekammien kotomaassa.
     
  11. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Oli peli mikä tahansa niin paljon noihin on osannut työtä mennä ---> siitä hieman arvostusta :smile:

    Vaikka voishan noi olla bolt-on palikoitakin...

    Ei kai sillä valmistusmaalla ole väliä. Harrastus on harrastus yhtäkaikki. Eikä noi suomi tuuningitkaan aina niin höpöä tee :-|
     
  12. CalLookVW

    CalLookVW 1st gear

    Häviääkö noi kovin paljoa esim muutamille American Car Shown "vetonauloille"? Kyllä monien kuuluisien jenkkirakentelijoiden laitteet on ihan yhtä päättömiä, Munsters auto, Monkees Pontiac..
     
  13. 660

    660 1st gear

    tossa voi olla perää...
     
  14. Samiralfey

    Samiralfey 1st gear

    Jeps, Jaappanissa kun noita söpöjä Pokemon-öttiäsiä tahtoo olla jokapaikassa, esim. kaupassakin melkein jokaisessa tuotteessa joku kivasöpö-ötökkä ja muutenkin ovat hieman eläväistä kansaa... Jos ajatellaan tuommosta Hiacea Suomeen niin ei täällä mene läpi mutta siellä ihan normaali juttu...
    nimim. japanialaisen kanssa jo 4 vuotta asustellut joten kämppä täynnä noita kummajais-ötököitä :smile:
     
  15. Samiralfey

    Samiralfey 1st gear

    Jeps, Jaappanissa kun noita söpöjä Pokemon-öttiäsiä tahtoo olla jokapaikassa, esim. kaupassakin melkein jokaisessa tuotteessa joku kivasöpö-ötökkä ja muutenkin ovat hieman eläväistä kansaa... Jos ajatellaan tuommosta Hiacea Suomeen niin ei täällä mene läpi mutta siellä ihan normaali juttu...
    nimim. japanialaisen kanssa jo 4 vuotta asustellut joten kämppä täynnä noita kummajais-ötököitä :smile:
     
  16. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    aika vanha topic mut pannaan tähän toi monkees ponu
     

Kerro tästä muillekin!