voortin tyhjäkäynti vaeltaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja boozehead, 25.8.2007.

  1. boozehead

    boozehead Gearhead

    elikkä-88 ltd voorti,kylmänä tyhjäkäynti vaeltaa ja sammuilee.about kilsan ajon jälkeen pelittää hyvin.mistäs lähtis vikaa hakeen :eek: ,ollu ja on noita mopareita roplannu ja gm:ä,ni on vähä"kuutamolla"
     
  2. Terosu

    Terosu 1st gear

    Imuvuodot tarkistettu? Mulla teki Aspen ihan samaa, syynä vuotava alipainekello. Kävi siis laihalla, lämpösenä pysyi kyllä käynnissä.
     
  3. hesrau

    hesrau 1st gear

    mulla alko kans foortti temppuilemaan niin otin egr venttiililtä johdot irti,suurin osa käynti häiriöistä loppu siihen.kuten tyhjäkäynnin aaltoilu ja kylmänä sammahtelu!
     
  4. boozehead

    boozehead Gearhead

    eipä imuvuotoja löytyny..täytyypä kokeilla tota egr:ää..kaikki liittmet o voortista avettu,putsattu..(kohtalaisen monta :eek: )crc:tä perään..kiitoksia tähän asti :D
     
  5. Fordeissa valilla tyhjakayntimoottori eli idle motor tai kai virallisesti Idle Air Control temppuilee.
     
  6. jpiippo

    jpiippo 1st gear

    TPS:n vaihto auttoi kun vm 87 8-piste ruisku huojutti tyhjäkäyntiä sammumiseen asti moottorin ollessa hiukan lämmin. Kylmänä ja kuumana kävi OK.
     

Kerro tästä muillekin!