55 BUICK

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja buicksuper, 28.8.2007.

  1. buicksuper

    buicksuper Gearhead

    Buick Special 1955 pulttijako? ja mistä löytyisi auton leveys mitattuna eturenkaiden ulkopinnasta? Yritin ehtiä googlesta mutta en onnistunut..

    juha.marjakangas @ konekorjaamo.fi tai 040-5810114
     
  2. buick1955

    buick1955 Gearhead

    Pultti jako on 5*5 ja tota ei tiedä varmaan kukaan paljon on leveys renkaan ulkopinnasta. rummun ulkopinnastahan se yleensä mitataan.
     
  3. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Special 76" suomeksi 193mm
    Century 76" 193mm
    Super 80" 203mm
    Roadmaster 80.8" 205mm
     
  4. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Niin nuo on korin leveyksiä ei renkaiden ulkopinnasta...
     
  5. buicksuper

    buicksuper Gearhead

    Tarviin vain saada auto sopiin trailerille.. Kiitos tiedoista.
     
  6. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Löytyi vielä raideleveys mitta n.150cm,mistä sitten lie mitattu.onko keskilinja vai sisämitta?Shop manualista vain katsottuna..
     
  7. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Vaikka renkaista mitattuna auto just ja just mahtuiskin kärrille, niin kannattaa mittailla myös auton leveyttä helmoista... Monessa autokärrissäkin kun jostain kumman syystä näkyy olevan jonkinnäköset laidat, niin kyytiin ähellettäessä etenkin tollasen 50-lukulaisen helmat ottavat helposti kiinni, ellei ajoluiskia saa melkein vaakasuoraan... :odroll:
     
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Eiköhän tuo lie renkaan keskeltä keskelle. Jos vanteiden ET on sama kuin alunperin, niin tuohon lisäät renkaan (ei kulutuspinnan) leveyden ja saat mitan renkaiden ulkoreunoista mitattuna. Eikö tuota saa metrimitalla?
     

Kerro tästä muillekin!