Rokkikoneasennusta keskisessä Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Pertti K, 1.8.2007.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Käyttiksen jenkkakoneita tekisi mieli vähän parannella, mutta aika tai kiinnostus ei riitä itsellä näperrellä, vaikka kokemus on osoittanut että hyvän jos haluaa, niin viisainta olisi tehdä itse... :odroll:

    Eli onko suositella edeullista, mutta kuitenkin ennekaikkea hyvää asennuspalvelua? Laitteet voin hankkia erikseen tai samasta paikasta, ei väliä jos sopivat löytyy, mutta joka tapauksessa apua valinnassa otetaan mielellään vastaan. Autoa ei ole tarkoitus muutella mitenkään, vaan säilyttää päällepäin ihan alkuperäisenä lukuunottamatta irroitettavaan koteloon tulevaa subbaria. Kaiuttimet alkuperäisille paikoille, vahvarit piiloon, auton oma soitin käytetään jos suinkin mahdollista.

    Ihanteellinen sijainti palvelulle olisi Jyväskylän seutu, mutta kait sitä n. 100 km säteellä voi auton viedäkin hyvän palvelun perässä. Keski-pohjanmaa käy myös, siellä tulee kuljettua jonkin verran.
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Vastaus ja palvelu on ehkä lähempänä kuin arvaatkaan. Tässä meidän kylällä on autohifikaveri joka on muistakseni on mm. Suomen mestari jossain äänipaineenmittausskabassa vai mikä se nyt olikaan.
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ahaa, palaamme astialle aiheen tiimoilta.
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ei tärpännyt tuo, lisää ehdotuksia? Onko Audiovisionista Tikkakoskella kokemuksia?
     
  5. Aamupaisti

    Aamupaisti 3rd gear

    Minkälaisia laitteita olet suunnitellut? mulla on vähän sellanen kuva muodostunut et nuo autohifiliikkeet on melko hyviä ryöstämään tuon asennuksen suhteen. Ainakin perushipistelyt ja perusäänentoistonhan kiinnittelee yhdessä illassa itse/kaveriporukalla kuntoon. Varmasti kai joku peruslaitteiston asentaa oikeaoppisesti ihan olutkorin hinnallakin. Itsellä sama operaatio olis edessä myöskin ja vieläpä myös Laukaassa
     
  6. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    missähänpäin tikkakoskea sellainen hifi asentamo sijaitsee kun ei ole vielä silmiin osunut? :eek:

    mutta kerro ihmeessä minkälaista kokoonpanoa olet ajatellut autoosi? tarvitaanko autossa painetta vai riittääkö pelkkä pieni subi? ja miten on kaiuttimien laita? yleensä auton vakiopaikoille sijoitetut kaiuttimet eivät aja asiaansa täydellisesti vaikka ovat kuinka laadukkaat, vähintään kaiuttimet pitäisi suunnata alkuperäisissä paikoissaan järkevämmin. sanotaanko että sellainen perus hyvä paketti olis luokkaa 2x erillis sarjateteen sekä taakse jossa siis midit vakiopaikoille suunnattuna uudelleen sekä diskantit mahdollisimman lähelle kuuntelijan korvatasoa (pilarit) suunnattuna kuuntelijoihin. myös alemmas sijoitetut diskantit oikealla suuntauksella ajavat saman asian. taka kaiuttimet ovatkin hankalampi kun ei tiedä millainen auto kyseessä mutta samoilla kriteereillä kannattaa takajärjestelmä kasata kuin eteenkin. jos asennukset tulevat autoon jossa tarvitaan välillä koko peräkonttia niin järkevin ratkaisu on tietenkin nopeasti irroitettava autokäyttöön tehty aktiivisubi jossa siis vahvistin on kiinteänä. ja muista että pienitehoisetkaan erillis sarjat eivät soi hyvin ilman vahvistinta

    T:Jukka
     
  7. Johnny Motör

    Johnny Motör 1st gear

    Eikös moinen hifiliike muuttanut johonkin siihen elementtitielle.
     
  8. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Siis onko tarkotus saada aikaan helvetin laadukas asennus? Mun omia viritelmiä on Fanatic Audiolola kehuttu hyvin sijoitelluiksi, ja audio-tasapainoisiksi (mitävittusesittetarkottaakaan) Enkä asu kait liian kaukana, että voi ottaa yhteyttä jos riittää että on hyvät, ei huiput.
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tuolla audiovisionilla ( www.audiovision.fi ) kävin asennuttamassa popit. Eteen tuli Saxin erillissarja alkup. paikoille, takaluukkuun 4-kanava vahvistin ja irroitettava subi refleksikotelossa. Kyllä nyt rokki soi mukavasti, lähinnä harmittaa ettei ole aiemmin tullut hommaa teetätettyä. Nyt on reilu viikko kuunneltu, siitä se tinnutus lähtee :wink: Täytyy yrittää malttaa pitää volyymit kohtuullisina.

    Kaikki sujui mukavasti. Ainoa ongelma on laturin (?) aikeuttama häiriö, mutta sitäkin lupasi kaveri vielä katsoa tarkemmin jos maadoituksia muuttamalla voisi asiaan vaikuttaa. On kuulemma lähes aina jonkinlainen ongelma jos käytetään auton omaa soitinta ja singnaalimuunninta.

    Palvelu, hinnat, laitteet ja asennuksen laatu kohdillaan - voin suositella!
     

Kerro tästä muillekin!