1971 chevrolet monte carlo "Del Monte"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Isamu, 13.4.2020.

 1. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Joo, tämä on päällimmäisenä mielessä ja tästähän pari sanaa josku vaihdeltiin. V8onlyn kautta saa aihioita 400-500e ja ebayn tai summitin kautta rebuild kit
   
  Visa tykkää tästä.
 2. Isamu

  Isamu 3rd gear

  [​IMG]

  *HoHoHo* :p It clearly says "from santa"
  3.55 välitys, asennussarja timkenin laakereilla ja muutama palikka moottoriprojektiin

  [​IMG]

  Harrastajat voinevat samaistua lausuntoon
   
  Muokattu: 5.12.2023
  rekkamies, Gary Grand, Visa ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  "Jokainen puolen tunnin pikkuhomma on vain yhden pultin katkeamisen päässä monen päivän revohkaa"; vanha harrastajien sanonta :rolleyes:
   
  rekkamies, Gary Grand, Visa ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. Isamu

  Isamu 3rd gear

  [​IMG]

  Ajokausi alkoi 29.3 ja eka reissu suoraan motonetiin kun oli monte carloon käypäinen öljy tarjouksessa :)
  Käyntiin lähti ilman suurempia kommelluksia tai taikatemppuja, sai rauhassa jyristä lämpmäksi asti ja matkalla hieman vedättelyä sekä jarrujen kiusaamista niin kaikki osiot sai liikettä ja kunnolla lämpöä.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Tuoreet moottoriöljyt, uudet sytytystulpat sekä yleinen tarkastelu ja ihmettely, etulaakerit ja ohjausnivelistö tarvii vielä tuoreet vaseliinit.

  Tästä lähtee taas harrastuskausi vauhtiin, visiot on jo valmiina mitä tulee tehtyä ajamisen lisäksi :cool:
   
  Kaktus, sleepercooler, Kalja imuri ja 14 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. Isamu

  Isamu 3rd gear

  [​IMG]

  Pääsiäisen aikana tuli mittailtua paikallisia teitä reilu 200km arvosta, oli oikein kivaa ja virkistävää ja ei se perä pidäkään niin isoa ääntä kun muistelin, mitä lie olen itse sekoillut tuolla syksyn puolella?

  Onpahan tuore välitys sekä asennuskamat odottamassa asennusta :) Virittää paikalleen sitten kun huvittaa.
   
  Gary Grand, TatuP., Arkkumies ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Sitten kun huvittaa, niin tulen seuraamaan operaatiota hyvin tarkasti täältä tietokoneen ruudun takaa. Mulla Novassa on 12 pulttinen perä joka aikoinaan rakennettiin ja se oli alkujaan hiljainen, mutta ensimmäiset kunnon hauen lähdöt niin huuto alkoi. Kai siinä jäi poskilaakeri prässäämättä perille asti ekalla kertaa, who knows. Hammaskosketus oli mennyt pieleen ja poskilaakereiden shimmit tuli melkein itekseen pois, vaikka ne perseenlevittimellä laitettiin paikoilleen. Toiseen kertaan kun sama perä shimmattiin, niin sitä ei saatu enää täysin hiljaiseksi. Välitys oli kai ottanut jo osumaa. Mulla on uudet hilut (välitys) odotellu asennusta jo muutaman vuoden... perä ei ilmeisesti ole huutanut vielä tarpeeksi :D
   
 7. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Nyt tällä ei ole kiire ja olen jopa miettinyt tämän homman ulkoistamista jollakin jolla oikeat vermeet ja taidot jotta tulisi kerralla hyvä.
  Sit taas toisaalta tekee mieli itse turailla ja harrastaa vaikka oppimiskäyrä olisi semijyrkkä :D
   
 8. karra

  karra Double Gearhead

  Olis pitäny tätä ketjua lukea ajoissa. Miulla oli toissa syksyltä jääny kannu Gulfin vastaavaa ZDDP lisäaineistettua, nii kaveri toi tshadista minulle toisen kannun jotta saa Pontiaciin öljyt. Se maksoi 60 euroa ... tää ois ollu puolet siitä: https://www.motonet.fi/tuote/british-classic-motor-oil-20w-50-5-l-moottorioljy?product=59-2062

  No ompahan samaa öljyä sitten, mut Commaa ois saanu kaksi kannua samalla hinnalla :)
   
 9. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Tämä on hyvä periaate. Näin minäkin ensimmäisen peräremontin tein ja jyrkkä oli oppimiskäyrä ja saattoi välillä olla aika jyrkkä myös v****uskäyrä laakereita, välyksiä ja kosketuskuviota sovitellessa. Jostain on aloitetteva jos meinaa uutta oppia. Ainakaan vielä ei (tästä remontista) ole tullut oppirahoja maksettavaksi.
   
  Seevu ja Isamu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!