7.3 excursion ei suostu käynnistymään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Kinnje, 14.5.2024.

 1. Kinnje

  Kinnje 1st gear

  Helou.
  Olisko Keski-Suomen alueella tai muualla päin foordi tietäjiä/apuja vikakoodien lukuun?
  2001 excursion 7.3 ei suostu käynnistymään ei sitten millään. Theft valoa vilkuttaa rivakasti. Kaikki poppakonstit kokeiltu mitä google tarjonnu. Voiko olla niinkin yksinkertanen vika, että avaimesta loppunu patteri, eikä enää tunnista sitä? (Ollu ajamatta reilun vuoden) Kone pyörii nätisti startatessa, putkesta tulee sinistä utua, mutta varkaudenesto ei anna hörähtää tulille. Onko pats menny? Joku muu?
  Onko ketään Jyväskylän lähistöllä joka voisi jelpata vikakoodienlukuun ym, jotta saisi selville mikä vaivaa.
   
 2. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Itellä oli 2001 Excussa sama vika chippauksen jälkeen. Muistaakseni korjaantui kun ohitti koko PATSin(Youtubessa tjsp oli ohjeet). Ohitus taisi olla ihan "piuha irti" -tyyppinen juttu. Tuosta on jo n.10 vuotta aikaa, joten tarkemmin en nyt muista.
   
  Kinnje tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!