ACS 2024

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 25.2.2024.

 1. Ovaali

  Ovaali Gearhead

  Senverran on kuulon alenemaa jo todettu, että kyllä jäi ostokset tekemättä "nippelimyyjältä" kun naapurihallissa pamahti poppikoneet soimaan - se basso kyllä tuntui karseelta -- sääliksi kyllä kävi myyjiä....;)
   
 2. Procharged Vette

  Procharged Vette 3rd gear

  Papparaisten parempi keskittyä vaan Mobilistin lukemiseen. Tulee vähemmän mielipahaa pimuille.
   
  jknR tykkää tästä.
 3. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Samoin, tulin siihen tulokseen että kannattaa tilata Tepolta nettikaupasta. Olisivat edes soittaneet sitä poppia mutta kuului melkein pelkästään huonolaatuista bassoa.
   
 4. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Hyviä kuvia, ei lainkaan hämäriä. Valaistusolosuhteet oli kyllä valokuvaamisen kannalta vähintäänkin haastavat, tähän toivoisi järjestäjän puolelta parannusta, osa autoista oli todella hämärässä.

  Koitin itsekin muutaman kuvan räpsiä, mutta en kyllä onnistunut läheskään yhtä hyvin kun sinä. Katselin kuviesi tietoja, ja ainakin valotusajat on poikkeuksetta pidempiä, tuollaisilla 1/60 valoitusajoilla omista kuvista tulee pelkkää sotkua :rotfl: Sulla lienee objektiivissa kuvanvakautin?
   
 5. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  Eipä se bootsikojun edessä soittanut rokkenrollipumppukaan houkutellut saapasostoksille tinnitusta pahentamaan kun metrin päässä paukutti.
   
  MadMike ja Concarne tykkäävät tästä.
 6. MadMike

  MadMike Gearhead

  Torniossa aikaa viettäneenä kun asemapaikka oli Lapin Kullan vanha tehdas allekirjoitan kaiken Rajan skenestä, ihan eri planetalla kuin etelän hetelmät....Piteåkin suht liki ja siellä työnnetään monella legendaarisella katukilpurilla, yksi tutun 65 Chevelle jolla voitti SOn 1990.
   
 7. jknR

  jknR Gearhead

 8. always bb

  always bb Gearhead

  Buick invicta 4d ht omistajalle peukku ja tietysti parille early A keholle

  Yleisin auto... noo E body,
   
 9. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Videollinen American Car Show '24 parhaita paloja

   
  PeteKoo tykkää tästä.
 10. Patwh

  Patwh 3rd gear

  Fileeraus, Mika.V, jarkko359 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 11. hzemax

  hzemax Double Gearhead

  Wokejonnen kannattaa lukee vaan akkista
   
 12. lojo80

  lojo80 Gearhead

 13. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  ACS'24 shown jälkeistä ulosajoa ja V8 jytinää

   

Kerro tästä muillekin!