ACS 2024

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 25.2.2024.

  1. Ovaali

    Ovaali Gearhead

    Senverran on kuulon alenemaa jo todettu, että kyllä jäi ostokset tekemättä "nippelimyyjältä" kun naapurihallissa pamahti poppikoneet soimaan - se basso kyllä tuntui karseelta -- sääliksi kyllä kävi myyjiä....;)
     
  2. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Papparaisten parempi keskittyä vaan Mobilistin lukemiseen. Tulee vähemmän mielipahaa pimuille.
     
    jknR tykkää tästä.
  3. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Samoin, tulin siihen tulokseen että kannattaa tilata Tepolta nettikaupasta. Olisivat edes soittaneet sitä poppia mutta kuului melkein pelkästään huonolaatuista bassoa.
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Hyviä kuvia, ei lainkaan hämäriä. Valaistusolosuhteet oli kyllä valokuvaamisen kannalta vähintäänkin haastavat, tähän toivoisi järjestäjän puolelta parannusta, osa autoista oli todella hämärässä.

    Koitin itsekin muutaman kuvan räpsiä, mutta en kyllä onnistunut läheskään yhtä hyvin kun sinä. Katselin kuviesi tietoja, ja ainakin valotusajat on poikkeuksetta pidempiä, tuollaisilla 1/60 valoitusajoilla omista kuvista tulee pelkkää sotkua :rotfl: Sulla lienee objektiivissa kuvanvakautin?
     
  5. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Eipä se bootsikojun edessä soittanut rokkenrollipumppukaan houkutellut saapasostoksille tinnitusta pahentamaan kun metrin päässä paukutti.
     
    MadMike ja Concarne tykkäävät tästä.
  6. MadMike

    MadMike Gearhead

    Torniossa aikaa viettäneenä kun asemapaikka oli Lapin Kullan vanha tehdas allekirjoitan kaiken Rajan skenestä, ihan eri planetalla kuin etelän hetelmät....Piteåkin suht liki ja siellä työnnetään monella legendaarisella katukilpurilla, yksi tutun 65 Chevelle jolla voitti SOn 1990.
     
  7. jknR

    jknR Gearhead

  8. always bb

    always bb Gearhead

    Buick invicta 4d ht omistajalle peukku ja tietysti parille early A keholle

    Yleisin auto... noo E body,
     
  9. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Videollinen American Car Show '24 parhaita paloja

     
    tapio.t ja PeteKoo tykkäävät tästä.
  10. Patwh

    Patwh 3rd gear

    juhi71, Fileeraus, Mika.V ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Wokejonnen kannattaa lukee vaan akkista
     
  12. lojo80

    lojo80 Gearhead

  13. juhi71 tykkää tästä.
  14. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    ACS'24 shown jälkeistä ulosajoa ja V8 jytinää

     
    juhi71 ja leivonharri tykkäävät tästä.
  15. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Kyllä se vähän näin on, ei jenkkiautot enää niin päitä käännä, varsinkaan nuoremmissa ikäpolvissa.

    Jos joku katsoi uusimman top gearin, niin kouluikäisten suosikki oli supra, ferrari nolla ja chargeri muutaman. No se oli tietty viihteellistä tv-ohjelmaa mutta olen samankaltaista havaintoa nyt tässä keväällä tehnyt.
    Vähän linttaantuneella cutlassilla ajellessa saa joko vain paheksuvia katseita tai sitten jotain sääliviä katseita tyyliin eikö sillä ole varaa parempaan.
    No jos taas olen liikkeellä tuolla taksimallin supralla, niin sieltä alakouluikäisestä jo kortin saaneisiin se saa aikaan innostusta. Vaikka kyseessä on oikeasti vain vanha taksi.
    Mutta ne vaan äreästi murisevat euro- ja japsiautot, joilla ajellaan joissain autopeleissä, kiinnostavat vanhaa perusjenkkiä enemmän.

    Ehkä joku musta '68 charger fast and furious hengessä voisi nuorisoakin jollain lailla herätellä.
     
  16. always bb

    always bb Gearhead

    Se on selvä kun on nk aloitusjenkit niin hirveissä hinnoissa esim joku 4d dartti hinnat 10k +

    10k saa jo suht hyvän europelin esim a manta nuorissa on varmaan cool

    No näin se oli itselläkin 30v sitten. Escort mk2 ke25 corolla, taunuksia bemareita, mersuja
     
  17. P. Thornton

    P. Thornton 2nd gear

  18. P. Thornton

    P. Thornton 2nd gear

    Ei ysärilläkään harrastejenkit halpoja olleet. Kaikenlaiset juppivuosien Camarot ja Firebirdit maksoivat yli satatonnia. Corveteista nyt ei tarvinnut edes haaveilla. Vanit oli myös tuoreehkoja niihinkin piti olla se satatonnia. Lastukylkiä ehkä sai vähän halvemmalla, mutta 50 tonniakin oli aika perhanasti rahaa.

    Niinpä sitä sitten ajeltiin Corolla DX:llä ja Mazda 626:lla. Bemareitakaan ei riittänyt kaikille ja hinnankiroissa nekin olivat.

    Nykyisin 17-vuotiaat amisjonnet ostavat ensiautoikseen Bemareita ja Mersuja. Tuonnin vapautumisen jälkeen niitä on riittävästi tarjolla ja hinnat sen mukaiset.
     

Kerro tästä muillekin!