Bravo Helsinki !!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 6.6.2024.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Siis ihan pokalla väität, että tälläset filosofit kykenee tollaseen ajatteluun....
   
 2. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

 3. Ja yllättäen..

  Elokapina osoittaa mieltään Helsingin Kaisaniemessä – lopputulokseen poliisin kanssa ei ole päästy

  YMPÄRISTÖLIIKE Elokapina on suunnittelut pysäyttävänsä liikenteen Helsingin Kaisaniemen liikenneympyrässä tiistaina kello 15 jälkeen. Poliisi on kieltänyt Elokapinaa kokoontumasta liikenneympyrässä.

  Ylikomisario Jarmo Heinonen Helsingin poliisista kertoo, ettei tiedä, aiotaanko määräyksiä noudattaa.

  – Lopputulokseen ei olla päästy. Järjestäjä ilmoitti aiemmin, että marssit marssitaan ja katsotaan sitten paikan päällä.

  Ylikomisario Heinosen mukaan poliisi on ehdottanut mielenosoituksen korvaavaksi paikaksi Kaisaniemen puistoa, jossa merkittävää liikennehaittaa ei pääsisi syntymään.

  – Katsotaan, mitä tapahtuu, ja reagoidaan sen mukaan. Meillä on hyvät perinteet siinä, miten toimitaan, jos kieltojen vastaisesti liikennettä aletaan tukkimaan.
  Selvää on kuitenkin se, ettei kadulle voi jäädä liikenteen tukkeeksi.

  – Tämä on haastavampi paikka kuin perjantaina. Nyt kun rautatientorin metroasema on suljettuna, niin kyseessä on sellainen solmukohta, ettei siinä sovi olla.
   
 4. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Mikäs se on tässä kotisohvalla katella showta kun bussia täytetään

   
 5. max

  max Double Gearhead

  Mikäs tämä tämmöinen mielenosoitus oikein on kun en nähnyt Che Guevara banderollia missään?!
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ehkä noi ei tiedä kuka Che oli
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 7. Ehkä se ei ole just nyt muodissa. Paras kombinaatio on toki Che -paita ja pari peace rintamerkkiä..

  Mut joo:

  Elokapina tukki liikenteen, yli 30 otettiin kiinni

  Kiinniotettuja epäillään niskoittelusta.

  Poliisi otti tiistaina kiinni kymmeniä ympäristöliike Elokapinan mielenosoittajia. Hieman ennen iltakuutta kiinniotettujen lukumääräksi kerrottiin 32.

  Poliisin mukaan kiinniottojen perusteena on rikoksilta ja häiriöiltä suojaaminen. Kiinniotettuja epäillään niskoittelusta. Kiinniotetut pyritään poliisin mukaan vapauttamaan mahdollisimman nopeasti.

  Elokapinan mielenosoittajat tukkivat liikenteen Helsingin ydinkeskustassa kello 15 alkaen. Pahimmat ruuhkat sijoittuivat Kaisaniemeen, jossa mielenosoittajat olivat kerääntyneet Kaisaniemen liikenneympyrään. Osa mielenosoittajista liikkui ajoradalla.

  Poliisi antoi mielenosoitukselle poistumiskäskyn liikenneympyrästä noin kello 16.40. Pian tämän jälkeen poliisi alkoi ottaa kiinni niitä mielenosoittajia, jotka eivät noudattaneet käskyä.
   
 8. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Gary Grand tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!