Chevrolet Opala Caravan 1978

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja ASaari, 20.3.2024.

 1. ASaari

  ASaari 3rd gear

  2019 oli tekniikanvaihdos vihdoin maalissa ja saatiin otteelle kuutiotilavuudeksi täydet viisi litraa ja tehoksi 99 kw din:D Kevennyksen vuoksi vaihdoin -90 Corveten alumiinikannet ja imusarjan sekä teetin kaverilla tyylikkään kuitukonepellin:eek:

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  isalmela, Ftw-, toyopet ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. ASaari

  ASaari 3rd gear

  Vuoden verran tuli Opalaa koeponnistettua. Pientä remonttia sisältyi siihenkin aikaan, kuten laatikkoremppa ja moottorin aika reippaan öljyvuodon korjaus. Öljyvuoto ilmeni vain kovilla kierroksilla moottorin etupäästä. Ehdin jo nostaa koneen pois ennen kuin tajusin että lohkon etupäässä yksi poraus oli mennyt öljytilaan asti. Ilmeisesti tuttu homma pikkulohkoasiantuntijoille.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Syksyllä 2020 tuote jäi seisomaan yli kolmeksi vuodeksi kun vetoakseli antoi periksi hieman reippaammassa kiihdytyksessä. Taas oli hinausvakuutuksesta hyötyä:odcool:

  [​IMG]
   
  Isamu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!