Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Jep, valokytkin ja sen johtosarja. Tokihan se vika voi muuallakin olla, mutta noita on ollu aika paljon.
   
 2. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Toki siellä umpioiden tietämillä johdoissa voi olla aika paljonkin suomisähköä..:confused:
  Parissa omassa on ollut ihan suojaamattomia karvaperseliitoksiakin.
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 3. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  Joo näytti olevan suomisähköt. Aikani piuhoja heiluttelemalla sain sulakkeetkin kestämään. Hätävaraks selvitin mikä on valoille menevä johto ja otin johtoa mukaan jos ne vielä hävii niin saa hyppyvirralla ajettua kotiin. Täytyy viikonloppuna paremmalla ajalla tutkia mikä siellä tökkii.
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 4. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Kuuluisko näis jossain vuosimalleissa olla 5x7 ajovaloissa korkeudensäätömoottori? Mulla on tossa vissiin 1997 vanin umpio jossa on moottori, mutta en esim. rockautosta löydä mitään tuohon liittyvää osaa tai googlettamalla muutakaan tietoa tuollaisen järjestelmän olemassaolosta, tai että miten ko. moottori toimii. Harkinnassa laittaa xenon projektorit ja manuaalinen korkeudensäätö ois hyvä olla vaikka ei olekaan pakollinen katsastukseen.
   
 5. sepet..

  sepet.. 1st gear

  https://autot.tori.fi/vaihtoautot/chevrolet/tahoe/89314157 tämmöinen olis töissä myynnissä, mitä porukka on mieltä laitanko näppini paskaan vai liekkö ihan asiallinen kampe. Sen mitä juttelin tuon omistajan kanssa niin, tuossa se sähkömoottori joka ohjaa nelivetoa (eli kun takapyörät sitoi niin kytkeytyy etupyörät mukaan), on kärähtänyt ja nyt sitten jollain pelti/rautalätkällä suljettu ja laitettu nappi hyttiin joka ohjaa nelivetoa??. No ruostetta tietenkin jonkin verran jne. Mielipiteitä, vinkkejä jne. otetaan vastaan.
   
 6. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  1994 K2500 4x4
  Olisko jollain myydä vaihdelaatikkoa vaikka jakolaatikkoineen?
  Ilmestynyt probleemaa....pakki tuntuu jotenkin luistavan ja muutenkin ei vaan tunnu hyvältä... Lähinnä semmosta luistamis vikaa...
  Tai sitten vois tietenkin myydä koko vehkeen....
   
 7. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Saapihan sen lootan korjattuakin. Mulla just menossa.
   
 8. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Joo, tarttis päästä vaan kulkeekin...
  Anyway, tänä aamuna ei pakkia...kierrokset 3500 niin pääsi pihasta pois.
  Hallilla kun kone lämmin, pakki pelaa ok. Eteenpäin toimi kokoajan normaalisti.
  Nelivetokaan ei taas toimi....
  Kai se täytyy alkaa kootaan irrottaan
   
 9. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Actuator vaihdettu (taas) neliveto toimii.
  Laatikkokin pelaa taas hyvin
  Tuntuisi, että vika on vaan kylmässä vehkeessä??
   
 10. Akit

  Akit 2nd gear

  Suodattimen tukkoisuus tekee kanssa joskus pakin puuttumista. Et koska on vaihdettu
   
 11. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Oisko viime kesänä, ei oo paljo km sen jälkeen. Lisäsin hiukan öljyä kun näyttää jostain vuotavan. Täytyy kattoo miten illalla/aamulla toimii...
   
 12. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Kovettuneet kumitiipparit männissä oirehtii ekana kylmänä. Kun paineet ei pysy, niin luistelee tai ei kytke ollenkaan. Lämpösenä taas toimii. Ei jatku pitkään, eli auki on otettava.
   
 13. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Nelikossa kaikkee kivaa edessä...
   
 14. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Niin se varmaan on. Nyt toistaiseksi pelannu ihan ok.
  Täytyy vissiin pudottaa koko roska alas vai pääseekö alakautta ropaan?
  Tää kaveri vissiin oaa hommansa;USA-Autohuolto Mika Ilmavirta
   
 15. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Mika osaa kyllä, mut ei taida mielellään ottaa koko autoo, vaan tekee irtolootia enimmäkseen. Altapäin tollaseen ikävikaan ei mahda mitään, kyllä se on kokonaan irrotettava sieltä. Mekaaniset osat purkuu vaan eteenpäin siitä lootasta.
  Kannattaa kysästä suoraan, hyvä on kyllä tekemään.
   
 16. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Tänään just käväsin ja kysyin varuiksi. Irtolootan ottaa kyllä tekoon. Ei pura autosta. Kiltti heppu, et soittamalla saat ite tingata...
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 17. vilperj

  vilperj 1st gear

  Kysytääs täältä kun ei lyhyellä kaivelulla löytynyt.

  Minkä kokoista rengasta teillä on ollut 96-02 vanin alla. Suunnitteilla kesäksi 16 x 8” vanteet ja niille pitäisi keksiä mielellään mahdollisimman leveät kumit. 275/70 on aika korkealla profiililla, mutta meniskö sinne vielä leveämpi pienemmällä profiililla?
   
  Muokattu: 20.11.2021
 18. Soikhei

  Soikhei 3rd gear

  Chevrolet g20 6.2d olisi taas katsastettu, mutta korjauskehotus napsahti sekä kuskin että apparin puolen helmasta aivan ovien alapuolelta. Olisiko kellään tietoa löytyykö pääkupunkiseudulta osaavaa kaveria, joka hitsaisi helmapaikat kuntoon? Onko isokin rasti, astinlaudat täytyy ainakin ottaa korjauksen ajaksi pois? Kannattaako etsiskellä valmiita korjauspaloja etuovien alapuolinen helmapelti?
   
  Muokattu: 22.11.2021
 19. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  Mitä näiden gmt400 subujen/tahoen etupään voimansiirto sanoo jos alle tökätään keskitasauspyörästöllinen jatkuva nelivetoinen jakovaihteisto?
  Eli onko siellä jotain jota ei ole suunniteltu jatkuvaan voimanvälittämiseen? No vahapatti tietty mutta se "ohitettaisiin" tässä mahdollisessa jakotoosa muutoksessa.
   
 20. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Ihan fixua muuttaa AWD:ksi jos ei tarvetta hitaalle nelivedolle, eikä tarvitse liikkua maastossa, muutenkin käytössä mukavampi, varsinkin jos tekee katuauton siitä.

  Se oikeanpuoleinen vetoakseli tulee olemaan heikkolenkki kiinteäksi lukittunakin koska kaksiosainen, mutta siihen voi vaihtaa koko AWD mallin etuakselin vaikka jostain Escalade:sta tai Silverado SS/GMC C3:sta.

   
  Mr Banner tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!