Dodge Magnum 2005 5.7 Hemi AWD.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Fuselage, 18.12.2020.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Paljoa ei ole tapahtunut. Ajossa ollut joka päivä. Jarrut rupes kevään myötä vähän laahaamaan ja karmea meteli, koska Police mallin palat.
  Jarrut osiksi, alatapit vähän jumissa, puhdistus ja rasvaus.
  Autto hetkeksi, mutta silti vonku. Suljetulle alueelle ja reilu vauhti ja jarrut pohjaan. Loppu vinkumiset ja vonkumiset :D:D
  Konepelti sai myös nyt värin niskaan, jonka johdosta muu auto sit näyttää kulahtaneelle. Noh viimekesänä ostin jo varusteet koneelliseen kiillotukseen..... Saa nähdä mitä tulee, ei siitä huonompi ainakaan voi tulla.
  Ja pitäs fixata tota etupuskuria, kitata noi vanhat parkkiledi reiät umpeen yms.
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  SauliK, isalmela ja hartsa69 tykkäävät tästä.
 2. C5_Z06

  C5_Z06 Double Gearhead

  Olikos sulla Diablosport kapula?

  Sitähän vois mielenkiinnosta säätää etänä. Otat lokia, laitat sen sähköpostilla tulemaan ja kokeillaan pikkumuutoksi ihan vaan ajankuluksi.

  Tämä tietysti edellyttäen että sun kapula on sellainen jota voi muokata Diablon omalla PC-softalla.

  Jokin mielikuva on, että joskus vuosia sitten olisin sellaista kokeillut GM:n autossa, mutta en nyt enää muista 10 vuoden takaisia juttuja.
   
 3. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  On Diablon kapula ja ottanut myös logeja talteen ja katsellut niitä tolla lukuohjelmalla. Mutta ymmärtänyt mitään siitä :D
  Mutta jos haluat kokeilla ja auttaa, niin kysäse nimimerkki marko84, hän voi tarvita säätöä enemmän kuin minä. Kun vaihto nokan yms.
   

Kerro tästä muillekin!