Duramax Silverado GM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MaxDura, 27.8.2006.

  1. Oksanen001

    Oksanen001 1st gear

    Moro,

    -01 Silverado 2500HD duramaxilla, mitä epäilisitte viaksi, kun auto käy pitempään tyhjäkäyntiä, ja sen jälkeen polkaisee reilummin, pölläyttöö melkoisen vaalea pilven, muuten pelaa normaalisti.
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    voipi suutin kussa ja tyhmääkäynnillä kertyy pakoosarjaan ja kun polkaasee niin pöllääyttää;)
     
  3. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Onko muilla kokemuksia Silveradon etunavoista? Kaverilla lbz silverado antoi vika koodia abs anturilta. Vaihdettiin anturi ja vika korjautui. Vika tuli kuitenkin takaisin ja epäiltiin laakerivikaa. Nyt siellä on uusi napa antureineen ja vanhassa olikin laakeri vika ja anturi ruostepölyssä. Valo palaa silti. Ulkomailta foorumeilta meinasivat että noissa navoissa voisi olla eroja joka aiheuttaa tuon, mutta sitä en tiedä miten ne erottaa toisistaan? Tietäiskö kukaan?
     
  4. smee

    smee 1st gear

    Moroo

    2005 Silveradon laakerit varmaankin loppupuolella ja EHKÄ vetarikin...mistä olette tilailleet osia? Rockautosta katselin mut vaihtoehtoja?
     
  5. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Rockautosta , mutta voi tulla rahtia niin paljon ettei kannata(jos kokeilee eripäivänä voi rahdin saada halvemmalla). Mutta sitten tieten south west trade.
     
  6. duramax06

    duramax06 1st gear

    Moro! Tuli ostettua tuommoinen 06 silverado crewcap malli. Nyt ois hakusessa lavapressu tai vastaava mistähän sitä kannattaa alkaa etsimään?
     
    Artsi Bunker tykkää tästä.
  7. Oksanen001

    Oksanen001 1st gear

    Olisko täällä jollakkin tietoa, onko kaikissa LB7 koneisissa ollu katti alunperin?
     

Kerro tästä muillekin!