Ford C4 vaihteistovika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja troublechild, 5.2.2013.

 1. troublechild

  troublechild Gearhead

  Ford C4 (vuodelta 1973) ei luista oikeastaan tippaakaan. Kone sammuu samantien kun laittaa R pesään jos jalka on jarrulla. Vapaalla kun laittaa käyntiin niin D:llä se luistaa sen verran että kaasulla kun härnää niin se pysyy käynnissä jarrua vasten, veto eteenpäin on jokatapauksessa raju. Turpaani on ikäänkuin lukossa kaiken aikaa. Laatikko on läpikäyty, mutta turbiinille ei tehty yhtään mitään. Lodjun sähköt puuttuu, mutta eikai tuota sähköllä ajeta lukkoon, tai ainakaan niin että "lepotilassa" olis lukossa?
   
 2. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Lukoton turbiini ei kyllä voi mennä silleen rikki että se olis "yhtä puuta".
  Veikkaan että ploota on kasattu väärin.
   
 3. speedy

  speedy Double Gearhead

  Tietääkseni C4 lootasta ei ole lukkoturbiiniveriota .
   
 4. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Taitaa toi C5 olla lukkomallia.
   
 5. troublechild

  troublechild Gearhead

  Googletin tuon originaali limpun stallspeediä ja petskeles se on niinkin alhainen kuin 1500rpm. Kiekkamittaria kun ei ole niin vaikee sanoo millasilla kierroksilla se käy mutta korvakuulolta saattaa olla jopa reilu 1000rpm = kokeillaas tiputtaa tyhjäkäynti 600rpm ja toivotaan että se sitte irrottaa..
   
 6. surmanajaja

  surmanajaja 1st gear

  oletko säätänyt pantoja? jos säätö on kohdallaan niin laatikko on kasattu pieleen. venttiilikoneisto irti ja puhdistus ekana jos säätö ei auta.
   
 7. troublechild

  troublechild Gearhead

  Vika oli tyhjäkäyntikierroksissa, nyt kun kiekat 750rpm niin toimaa ok
   

Kerro tästä muillekin!