MGB:n kromipuskurit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja 75b, 29.11.2021.

 1. 75b

  75b Gearhead

  Mahtaako jollain pyöriä jouten käyttökelpoiset MGB:n kromipuskurit? Maskikin kiinnostaisi. Se kokonaan krominen tai sitten hunajakennomallinen. Pelkkä hyväkuntoinen kehyskin kiinnostaa
   
 2. 75b

  75b Gearhead

  Jatketaan listaa pakosarjalla, eli siis tarvittaisiin MGB:hen normaali kahden ulostulon pakosarja (mielellään jopa etuputken kanssa). Tarkoitus on korvata 70-luvun lopun jenkkien saasteversio. Voi olla jokin peltisarjakin jos semmoinen on jouten.
   
 3. piukke

  piukke 3rd gear

  Minulla on vm 1965 pakosarja, josta pinnapultit porattu pois ja yksi reikä lohjennut - muuten ehyt. Kunnostettavissa. Jäänyt peltipakosarjan tieltä. Helsinki/Tampere. Jos tuollainen vielä kiinnostaa, lähetä YV.
   
 4. 75b

  75b Gearhead

  Tuli jo tilattua rosterinen peltisarja
   

Kerro tästä muillekin!