Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Niin,ennen oli paljon kalustoa liikenteessä ja jopa talvellakin.Nykyään kesälläkin painottuu vanhemman kaluston liikkuminen viikonloppuihin ja tapahtumiin.
     
  2. 1320

    1320 Gearhead

    Pari viikkoa sitten Lontoossa, no, ei kylläkään liikenteessä mutta kuitenkin... Pickuppimallin Fiat 500, en muista aikaisemmin nähneeni, ei varmaan kauhean yleinen.
    [​IMG]

    Kaupungilla joku ajeli tällaisella härvelillä. Jos en ihan väärin tunnistanut, niin väittäisin että tämä on Blower Bentley. Ahdin ainakin kurkisti keulalta.
    [​IMG]

    Sitten kun siirryttiin lauantaiksi Aldershotin kaupunkiin Rockers Reunionia varten, niin siellä joku ajeli hienolla ekan korimallin Ford Consulilla.
    [​IMG]

    No, olen mä pari bongausta tehnyt kotimaassakin, viime lauantaina alkuillasta kaksi '60 luvun Amerikanautoa kohtasi kun ajelin Hyvinkäällä hetken matkaa siistikuntoisen '66 Valiant 4D Sedanin perässä.
    [​IMG]

    Ja nyt perjantaina kun lähdin aamulla töihin, lämpötila oli -20 astetta niin joku ajeli Kehä III:lla sivuvaunuprätkällä. :odeek:
    [​IMG]

    Iltapäivällä kun ajelin töistä kotiin, niin ihan siistin oloinen Dodge Dakota kurvaili samoihin liikennevaloihin.
    [​IMG]


    Samana iltana Hyvinkäällä kun mentiin katsomaan The Go Gettersiä, niin joku muukin oli vanhemmalla kalustolla liikkeellä, hieno '59 El Camino etsi nimittäin parkkipaikkaa samalta seudulta kuin mekin.

    Ja lauantaina puolenpäivän maissa Tuusulassa tuli vastaan hienokuntoinen sininen 3-koppainen Cortina.
     
    cdv70, Moparboy440, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Pari sivuvaunullista moottoripyörää ajelivat Keuruun suuntaan J-kylästä tuossa puolen päivän tienoilla. Marssivauhti oli kyllä ymmärrettävästi hieman rajoituksien alle, kun pakkastakin oli se rapiat 20 C-astetta...
     
  4. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Volvo Lappeenranta 12.02.2024

    [​IMG]
     
    hartsa69 tykkää tästä.
  5. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Meinasin jo vastata että ei oo näkynyt, mutta ilmeisesti kelit on vaan ollu liian kesäiset. Toivalan huoltsikallahan tuo oli aamulla, k-pyörä tai urali tuo kai on. pakkasta se 25 oli. Toivalassa myös nissan cherry ja motarilla 6 ovinen volvo limo 90-luvulta.
     
    faikku66 tykkää tästä.
  6. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Espoon Muuralassa Snackyn kohdalla liikennevaloissa mattamustaksi maalattu -60 luvun avojenkki (en ehtinyt tunnistaa autoa). Katto auki ja kolme hemmoa kyydissä sään mukaan pukeutuneena. Pakkasta taisi olla n. kymmenen astetta.
     
  7. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

    Oliko joku urheista jotunut takapenkille? Etupenkillä kun ei tuule ihan yhtä pahasti..

    142 Volvo Järvenpään amiksen pihassa. Kohtuu siisti. N 3 vko sitten Anglia vanhalla Lahdentiellä vastaan, patinaa havaittavissa.
     
    Concarne tykkää tästä.
  8. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Dodge Lappeenranta 14.02.2024

    [​IMG]
     
    cdv70 tykkää tästä.
  9. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tyopaikalla tällä viikolla Toyota Carina 82-84 takaveto ja Saab 900 3d Aero -89.
     
    isalmela ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
  10. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Kyllä oli ainakin yksi takapenkillä. Pukeutuneena huomiovärisiin talvikäyttöön tarkoitettuihin heijastaviin työvaatteisiin.
     
    Riku Rotten tykkää tästä.
  11. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Työpaikalla pyörähti tänään Ford Crown Victoria 2004.Hakuvalolla oli oikeen varustettu.Kyselinkin omistajalta onko ollu poliisiautona Jenkeissä.No ei ihan.Kai jossain poliisiopiston opetuskäytössä kumminkin.Kahvimaitoa illalla kaupasta hakiessani kiinnitin vahingossa huomiota Tesla kuskiin,joka pelasi siitä typerännäköisestä keskinäytöstä luultavasti pasianssia.Hohhoijaa:D.
     
  12. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Se on sitä infotainmenttia... jonkin videonpätkän taisin nähdä, jossa nykyautoon tottuneelle annettin avain kätteen ja käsky mennä ajamaan ihan 2000-luvun alkupuolen autolla. Ei osannut mennä sisään ilman neuvoa, saatikka laittaa käyntiin yms.. No semmosta se on.

    Yhden tutun violetin vanin bongasin aamulla, kauniimpi apukuski kommentoi että onpa siinä kauniit valot. Oli edessä ja sivulla jne.
     
  13. Ford67

    Ford67 3rd gear

    Viininpunainen Gen3 Camaro Kalajokilaaksossa. Ennenkin ko yksilön nähnyt liikenteessä, mutten talviajossa:cool:.
     
  14. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Stadin ja Lahden välillä kaiken muun seassa vanhemman mallisen ässä-Teslan, jolla oli ”range extender” päällä. Kaikki Teslan ikkunat olivat umpihuurussa, mitä nyt kuski näytti just hankaavan tuulilasin sisäpuolta. Ei ollut paras keli lähteä akkuvaivaisella hiihtoloman alun ruuhkaan. Toivottavasti pääsivät jonnekin, missä on lämmityslaitteeseen energiaa laitettavaksi.

    Ammattiliittojen mielenilmaisu oli vissiin just nyt sulkenut tienpidon toimijat töistä. Melkein koko matkan oli sanomista lumien määrässa tiellä paitsi mökkikunnassa, jossa homman urakoi tuttavamme.
     
  15. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Lauantaina ajelin Econolinella Iisalmen Prisman parkkihalliin myymään romppeita.Jonkin sortin rompe/kirppistapahtuma oli siellä.Eipä näkynyt muita vanhempia härveleitä kuin paikallisen Peugeot-harrastajan farkku 504 -74.Sunnuntaina ajelin Fairlanella Kuopioon ja vastaan tuli Scania kuormuri.Nokkamallia ja vm. -85?Muuta vanhempaa kalustoa ei sitten näkynytkään.Tesloja takavalot pimeänä näkyi ainakin 15 kappaletta.Laittaisivat nyt ne takavalot päälle siitä typerän näköisestä keskinäytöstä ja jättäisivät sen pasianssin peluun vähemmälle;).Ja olihan siellä yksi auto hurauttanut syvälle penkkaankin.Yllätys,BMW siellä ojassa köllötteli.Liekkö ollut harrastelemassa sitä "luisuttelupeliä" mikä näkyy olevan IN nuorison keskuudessa.
     
  16. rosswell47

    rosswell47 2nd gear

    Tuossa 500km jääkiekko reissu teslalla heitettiin ja en minä sitä ollenkaan huonona pitäisi..eihän sitä pidä verrata esim 60 luvun harraste autoon nehän on kaksi ihan eri asiaa..
     
  17. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Kuopiossa itämaan ihmeitä, kanttilamppulada. toinen bongaus oli jo uutenakin harvinainen? en ainakaan kovin montaa muista nähneeni. takseja olleet varmaan ne harvat. Toyota Cressida sieltä 80 luvun alkuhämäristä, ihan 5speed ja dx...
     
    isalmela tykkää tästä.
  18. 1320

    1320 Gearhead

    Viime lauantaina kun odoteltiin Åby Drag Race Swapin jälkeen laivaan pääsyä Tukholmassa Silja Linen terminaalissa, niin joku ajeli '58 Buick Limitedillä satama-alueelle. En tiedä mihin oli menossa, mutta hienossa kunnossa oli auto.

    [​IMG]
     
    cdv70, Pöllyttäjä-73 ja isalmela tykkäävät tästä.
  19. aircool

    aircool 3rd gear

    Vantaalla kakkoskopan vw golf. Venykumit ja naisoletettu ratissa.
     
  20. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Eilen oranssi C-Kadetti
     

Kerro tästä muillekin!