Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Läksimpä hitsauslankaa Fairlanella ostelemaan.Iisalmen keskustassa lähes "ruuhka" vanhemman kaluston suhteen;).Toyota Camry (1987-91) x 2,Buick Roadmaster STW -91? ja sokerina pohjalla Ford 20M 4d (1967-71).Ford oli sen verran kaukana,että 100% varmuutta en saanut onko 20M,mutta tuplaputket tuli taakse ainakin.
   
  PetteriT ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
 2. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Tuohan on ollu melkein ku vanhan ajan Iisalmesta. '90 luvun ja 2000 vaihteen jälkeen Iidenissä teki vuodenajasta riippumatta Jenkkipongauksia. Kajjjaanissa huomattu ruskea '70 luvun Taunus farkku ilman Metrejä.
   
  Kustom STW, faikku66 ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
 3. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  kesä tulloo... S197 mustang rättikattoinen (tosin kattopäällä) siilinjärvellä ja Honda Goldwing sivuvaunun kanssa kohti kuopiota moottoritiellä...vain 18 pakkasta.
   
 4. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  https://www.lansi-savo.fi/paikalliset/6541643
   
 5. Riku Rotten

  Riku Rotten 3rd gear

 6. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Vieläkö se itäpyörä sivuvaunuineen liikkuu Siilinjärven suunnalla?Ajeli ympärivuoden yleensä.Kerran oli tankkaamassa Pöljällä ja pakkasta vain -27.
   
 7. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Iisalmen Citymarketin pihassa Peugeot 504 farkku -74.Tämä on pitkänlinjan Peugeot harrastajan käyttis ja ollut sitä jo 90-luvulta lähtien muistaakseni.Piilofarmari diesel.
   
  isalmela ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
 8. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Niin,ennen oli paljon kalustoa liikenteessä ja jopa talvellakin.Nykyään kesälläkin painottuu vanhemman kaluston liikkuminen viikonloppuihin ja tapahtumiin.
   
 9. 1320

  1320 Gearhead

  Pari viikkoa sitten Lontoossa, no, ei kylläkään liikenteessä mutta kuitenkin... Pickuppimallin Fiat 500, en muista aikaisemmin nähneeni, ei varmaan kauhean yleinen.
  [​IMG]

  Kaupungilla joku ajeli tällaisella härvelillä. Jos en ihan väärin tunnistanut, niin väittäisin että tämä on Blower Bentley. Ahdin ainakin kurkisti keulalta.
  [​IMG]

  Sitten kun siirryttiin lauantaiksi Aldershotin kaupunkiin Rockers Reunionia varten, niin siellä joku ajeli hienolla ekan korimallin Ford Consulilla.
  [​IMG]

  No, olen mä pari bongausta tehnyt kotimaassakin, viime lauantaina alkuillasta kaksi '60 luvun Amerikanautoa kohtasi kun ajelin Hyvinkäällä hetken matkaa siistikuntoisen '66 Valiant 4D Sedanin perässä.
  [​IMG]

  Ja nyt perjantaina kun lähdin aamulla töihin, lämpötila oli -20 astetta niin joku ajeli Kehä III:lla sivuvaunuprätkällä. :odeek:
  [​IMG]

  Iltapäivällä kun ajelin töistä kotiin, niin ihan siistin oloinen Dodge Dakota kurvaili samoihin liikennevaloihin.
  [​IMG]


  Samana iltana Hyvinkäällä kun mentiin katsomaan The Go Gettersiä, niin joku muukin oli vanhemmalla kalustolla liikkeellä, hieno '59 El Camino etsi nimittäin parkkipaikkaa samalta seudulta kuin mekin.

  Ja lauantaina puolenpäivän maissa Tuusulassa tuli vastaan hienokuntoinen sininen 3-koppainen Cortina.
   
  isalmela, SARKERI-71 ja faikku66 tykkäävät tästä.
 10. Yorcci

  Yorcci Gearhead

  Pari sivuvaunullista moottoripyörää ajelivat Keuruun suuntaan J-kylästä tuossa puolen päivän tienoilla. Marssivauhti oli kyllä ymmärrettävästi hieman rajoituksien alle, kun pakkastakin oli se rapiat 20 C-astetta...
   
 11. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Volvo Lappeenranta 12.02.2024

  [​IMG]
   
  hartsa69 tykkää tästä.
 12. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Meinasin jo vastata että ei oo näkynyt, mutta ilmeisesti kelit on vaan ollu liian kesäiset. Toivalan huoltsikallahan tuo oli aamulla, k-pyörä tai urali tuo kai on. pakkasta se 25 oli. Toivalassa myös nissan cherry ja motarilla 6 ovinen volvo limo 90-luvulta.
   
  faikku66 tykkää tästä.
 13. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Espoon Muuralassa Snackyn kohdalla liikennevaloissa mattamustaksi maalattu -60 luvun avojenkki (en ehtinyt tunnistaa autoa). Katto auki ja kolme hemmoa kyydissä sään mukaan pukeutuneena. Pakkasta taisi olla n. kymmenen astetta.
   
 14. Riku Rotten

  Riku Rotten 3rd gear

  Oliko joku urheista jotunut takapenkille? Etupenkillä kun ei tuule ihan yhtä pahasti..

  142 Volvo Järvenpään amiksen pihassa. Kohtuu siisti. N 3 vko sitten Anglia vanhalla Lahdentiellä vastaan, patinaa havaittavissa.
   
  Concarne tykkää tästä.
 15. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Dodge Lappeenranta 14.02.2024

  [​IMG]
   
 16. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Tyopaikalla tällä viikolla Toyota Carina 82-84 takaveto ja Saab 900 3d Aero -89.
   
  isalmela ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
 17. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Kyllä oli ainakin yksi takapenkillä. Pukeutuneena huomiovärisiin talvikäyttöön tarkoitettuihin heijastaviin työvaatteisiin.
   
  Riku Rotten tykkää tästä.
 18. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Työpaikalla pyörähti tänään Ford Crown Victoria 2004.Hakuvalolla oli oikeen varustettu.Kyselinkin omistajalta onko ollu poliisiautona Jenkeissä.No ei ihan.Kai jossain poliisiopiston opetuskäytössä kumminkin.Kahvimaitoa illalla kaupasta hakiessani kiinnitin vahingossa huomiota Tesla kuskiin,joka pelasi siitä typerännäköisestä keskinäytöstä luultavasti pasianssia.Hohhoijaa:D.
   
 19. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Se on sitä infotainmenttia... jonkin videonpätkän taisin nähdä, jossa nykyautoon tottuneelle annettin avain kätteen ja käsky mennä ajamaan ihan 2000-luvun alkupuolen autolla. Ei osannut mennä sisään ilman neuvoa, saatikka laittaa käyntiin yms.. No semmosta se on.

  Yhden tutun violetin vanin bongasin aamulla, kauniimpi apukuski kommentoi että onpa siinä kauniit valot. Oli edessä ja sivulla jne.
   
 20. Ford67

  Ford67 3rd gear

  Viininpunainen Gen3 Camaro Kalajokilaaksossa. Ennenkin ko yksilön nähnyt liikenteessä, mutten talviajossa:cool:.
   

Kerro tästä muillekin!