Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. KohtalainenPaja

    KohtalainenPaja 2nd gear

    SARKERI-71 tykkää tästä.
  2. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Näyttää kuin jonkin tekoälyn tekemä kötöstys..
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  3. TopyCa

    TopyCa Gearhead

  4. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Samaa katoin kans, että aika AI tyylisiä kuvia.
     
  5. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    eeko tykkää tästä.
  6. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  7. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    "viimeksi leimattu 2008. Vähän käytelty ja muutama km ajettu joka vuosi kuitenkin.

    Viime katsastuksessa inssi oli sitä mieltä, että pitäisi muutoskatsastaa henkilöautoksi kun ei kuulemma pakun kriteerit täyty


    Tämä on aikanaan tehty jenkeissä "lava-autoksi" ja tuotu Suomeen verovapaana pakettiautona, jonka jälkeen joku seppä on tehnyt taas alkuperäiseksi."

    Tossa olis voinut käydä leimalla huonosti. Olis voinut mennä verot maksuun, ja 5 numeroinen summa maksettavaksi.
    Nykyään verot ei enää paljoa ole, kun laki muuttui. Tohon aikaan hirmuset.
     
  8. Catiska

    Catiska Gearhead

  9. mcmies

    mcmies Gearhead

    Kokonaismassa on yli neljä tonnia, mikä tarkoittaa, että voi olla henkilöauto tai kuorma-auto, mutta ei pakettiauto.

    Käyttöönottopäivä vaikuttaa myös paljon. 7.7.2024 tulee voimaan läjä uusia Pyrsselin ja Traficomin kotkotuksia, mikä tarkoittaa, että kuorma-autoksi leimaaminen muuttuu hankalammaksi. Sen sijaan henkilöautona kybertrukki menis varmaan aika heittämällä leimasta läpi. Samoin kuin sähköfoortti.
     
  10. Catiska

    Catiska Gearhead

    Henkilöautona tuo kannattaisi pitää, ajoneuvoveroa siitä ei kuitenkaan mene. Vakuutukset varmaan kalliimmat, mutta joka tuon hintaisen ostaa, tuskin menee konkkaan pienistä kustannuseroista.
    Sähkö-Foorti onkin jo Suomessa. Sellainen kelpaisi itselle käyttikseksi oikein hyvin. Jahka niitä alkaa saamaan käytettynä Norjasta, niin voisi sellaista harkita, uutta en raaski ostaa.
     
  11. SK-

    SK- 2nd gear

    isalmela, Isamu, Peeaa ja 1 muu tykkäävät tästä.
  12. mcmies

    mcmies Gearhead

    Tuon hintaiset halutaan usein firmojen kirjanpitoon, mistä seuraa, että tars olla N1 tai N2. N1 ei onnistu, N2 varmaan onnistuisi, mutta vaatii vähän enempi jumppaa.

    Sähköfoortteja on jo useampiakin Suomessa, mikä mitenkin leimattuna. Soiva peli sinällään, mutta range jääpi vähän ohueksi varsinkin talvella. Jos range piisaa omaan tarpeeseen, niin mikäpä siinä sitten. Ensihuuman jälkeen hinnatkin alkavat tulla alaspäin.

    Moparilta tulee "Ramcharger". Sähkömoottorit, mut akkukapasiteettia vain parillesadalle kilsalle. Generaattorina joku V6-bensakone, jolla range kasvaa tuhannen kilsan hoodeille. En tiiä, onko tässä mittään järkeä, mutta semmoinen sieltä nyt kuitenkin tulee.
     
  13. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

  14. julmajari

    julmajari Gearhead

    Lemmu ja Isamu tykkäävät tästä.
  15. karra

    karra Double Gearhead

    Myyjän nimi täsmää häneen jolta ostin LA:sta tuodun MB E320 cabrion toissa pääsiäisenä. En tutustunut herraan sen tarkemmin, mersu oli maahantuontikatsastettu täällä Lappeenrannassa tosin...
     
  16. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Ohoh.... Tämä mysteeriauto on siis edelleen elossa. Täytyy olla tämä sama auto, jota näin liikenteessä monta kertaa joskus vuonna 1994-1996. Ihmettelin jo silloin, että miten Fiestassa voi olla mustat kilvet. Edelleen ihmettelen. Eli nuo kilvet lienee olleet siinä aina, eli ei ole voinut olla museoauto kilvissä joskus aikaisemmin. Kun se 1990-luvun puolivälissä oli vasta 15 vuotias auto. Keksiikö kukaan mikä voi olla tämän kilpikummallisuuden tausta?
     
    Hoovee tykkää tästä.
  17. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Jos on jossain pikkupaikkakunnalla ollut todella vähän menekkiä niin se selittäs että on 79 löytynyt hyllystä vielä mustat.
     
  18. Isamu

    Isamu 3rd gear

  19. spinout

    spinout Gearhead

    OJD on ollut alunperin jaossa Oulun läänissä 1964. Vv. 1969-71 siellä jaettiin uusiokäyttöön käytöstä poistettuja tunnuksia mustiin kilpiin.

    Ihme, että jollekin kelpasi mustat v. -79, jos tosiaan oli jäänyt tiskin pohjaan. Silloin tai hieman myöhemmin jotkut vaihtoivat mustia kilpiä samoilla tunnuksilla valkopohjaisiksi (kun näyttivät niin vanhoille).
     
    viikinki75 ja Hoovee tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!