Satiinin mustan maalaus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja TurboDX, 25.12.2013.

 1. Concarne

  Concarne 3rd gear

  On ihan hyvää etenkin tuohon hintaan ja tosiaan helppo maalata, ei valu herkästi. Tätä on tullut paljon käytettyä. On kuitenkin melko kiiltävää eikä omaan silmään tuota satiinia. Siinähän lukeekin puolikiiltävä eikä puolihimmeä.
   
 2. julmajari

  julmajari Gearhead

  löytyy myös mattana, en ole testannut miltä näyttää pinta.
   
 3. Mites tässä kävi?
   
 4. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Kesti hetken mutta tänään tuli tieto, että kaava löytyi. Jotain joutuivat tekemään kun kaava on teollisuusmaalille ja se on nyt muokattu akryylille. Täytyy hakea purkki ja kokeilla mitä siitä tulee. Aivan lähipäivinä tuskin ehdin ruiskuttelemaan kun haittaa taas muut asiat harrastustoimintaa. Ilmoittelen kun on testattu.
   
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Minua olis lähinnä se teollisuusversio kiinnostanu. Ja purkissa ei pullossa.
   
 6. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Samoin, en tiedä mitä eroa noissa on mutta täytyy kysellä. Tuota akryyliä varmaankin saa purkissa tai kilikalimaalina.
   
 7. 4d sedan

  4d sedan Double Gearhead

  Kyllä noi kilikalimaalit on olleet poikkeuksetta huonoja kestävyyden kantilta, poislukien oikealla automaalilla ladatut spraypurkit. Ja sellaisessa tapauksessahan kannattaa jo ottaa hitusen enempi maalia samaan hintaan ja maalata vaikka kaksi kierrosta ruiskulla. Ihan hyvin noi halpisruiskut toimii noissa ei ulkopinnan maalauksissa, ettei sikäli kyllä hinta karkaa.

  Jotain pikkuhiluja on tullut maalattua CRC:n Galvacolorilla, paras mun mielestä spraymaaleista. Kallista, ja senkin kemikaalinkesto on rajallista.

  Moneen kertaan toistettu resepti kaikkeen maalaukseen kun haluaa kestävän lopputuloksen on epoksi alle ja akryyliä päälle. Oli sitten alustan osa tai konehuone kyseessä.

  Pistän tuossa esimerkin, kunnostettu akseli joka puhallettu. Alle epoksia Inerta Primer, ja päälle Mipan Rally Black:

  [​IMG]


  [​IMG]
   
  Concarne, aric-z ja Seevu tykkäävät tästä.
 8. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Kohtuullisen hyvältä näyttää tuo Mipan maalikin tuossa kuvassa, eikä ole matta.
   
  4d sedan tykkää tästä.
 9. Concarne

  Concarne 3rd gear

  No nyt on ruiskun kannun kokoinen purkki haettu kokeeksi. Eihän tuo Debeerin maali aivan halpaa ole. Taitaa olla suunnilleen tuplahinta Mipan maaliin verrattuna mutta jos on hyvää niin siitähän kannattaa maksaa.
   
 10. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Huippumaali tuntuisi olevan, voin lämpimästi suositella. Myös hinnan kanssa. Useamman auton peltivanteet maalattu äsken tuolla.
   

Kerro tästä muillekin!