Satiinin mustan maalaus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja TurboDX, 25.12.2013.

 1. Concarne

  Concarne 3rd gear

  Mielenkiintoista kuulla mitä sanovat. Tuo isompi pönttö löytyi Jontikan varaosahaullakin kotimaisen jälleenmyyjän sivulta mutta ei ne sitä maalia olisi kuitenkaan pystyneet toimittamaan kun soitin perään ja kysyin.
   
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Vaan ei ole puhelin soinut. Ma on asiaa siihen liki ni käyvään kysymässä. Todennäköisesti myyjä luvannut liikoja ja hävettää se ääneen sanoa.
   
 3. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  No niin, kuten arvelinkin kun puhelin ei soinut myyjältä, ei saa Suomeen virallisen maahantuojan kautta. Löytyy kyllä järjestelmästä Suomesta ja hintakin. Muutenhan sitä voi tilata harmaa tuontina mutta toimituskulut on melkoinen osa hintaa.
   
 4. Onkos joku testannut tämmöistä. Näissä Krampin maaleissa on RAL -koodit, mutta mitä ne värit oikeasti on?

  John Deeren mattamusta konemaali.

  - sävy: RAL 9115

  Kiiltävä 1-komponenttinen Krampin konemaali, joka kuivuu nopeasti ja kestää erinomaisesti esimerkiksi korkeita lämpötiloja, UV-säteilyä ja erilaisia sääolosuhteita.

  Maalin ohennukseen ja ruiskun tai siveltimien puhdistukseen käytetään tinneriä. Ohennukseen voi käyttää myös koveteohennetta, joka tekee maalin pinnasta kovemman ja kiiltävämmän. Suuntaa-antava ohennussuhde: maali 80 %, kovete 20 %.


  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!