Sebring ei käynnisty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Syskeri_sebring, 30.3.2024.

 1. Syskeri_sebring

  Syskeri_sebring 1st gear

  Sebring 2.7 V6 automaatti vm-04. Moottorin vaihdon jälkeen startti pyörittää moottoria. Bensaa saa. Mutta kipinä puuttuu. Ei edes yritä.
  Sähköt yhtä anturia lukuunottamatta otettu autosta. Miksi ei starttaa??? Ei anna vikakoodia. Keskuslukko käytetty avaimesta kiinni ja auki useammin. Ei vaikutusta.

  Kansien välissä on yksi anturi josta ri tietoo mikä se on. Sijainti lohkon yläpuolella toisessa kannen alareunassa. Milähän tuo on? Vauhtipyörän puoleisessa päässä.
   
 2. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  google kertoi muidenkin törmänneen haasteisiin kun ovat koneita vaihdelleet:

  "I just finished swapping an engine from a 2004 into a 2003 and had to change the wiring harness,injectors,flywheel,cam ring,crank sensor,cam sensor. it was a real pain so save yourself a lot of headache and work by finding an engine from the same year as the car. "

  vaikka tuolta etsimään lisäinfoa https://www.chryslerforum.com/forum/chrysler-200-sebring-14/2-7-interchange-14420/
   

Kerro tästä muillekin!