Swap meet Lohjan Virkkalassa 1.4----

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ville L, 30.3.2024.

 1. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Rompetoria pukkaa tulevana maanantaina, hieman myöhässä "mainos"ketju tänne palstalle kun hoksattiin vasta äsken että overdrive unohtui täysin. Swappia siis viritelty jo pidempään ja tällä hetkellä +20 ilmoittautunutta myyjää. Mainoksessa ei ole yhteystietoja mutta tässä contact number: 050 049 8007

  [​IMG]
   
  Muokattu: 30.3.2024
  impala67 ja matti R tykkäävät tästä.
 2. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Paikalla Grilliauto Dogs & Deli josta löytyy maukkaat hampurilaiset, hodarit, ranskikset ja makkispekkikset

  Palotalossa kahvio auki koko päivän.

  Myyntipaikat 10€ / FHRA jäsenkortilla 5€. Myyjiä pyydetään ennakkoilmoittautumaan yllä olevaan numeroon tai Palotalon facebook sivujen kautta messenger viestitse.

  Parkkialueelle rajataan harrasteautoille oma rivinsä joten nyt viimeistään kalusto liikkeelle ja ajokausi auki!  Ja huom paikkahan on Virkkalan VANHA Palotalo Kala-kokkosentiellä, ei virkkalan keskustan "uusi" palotalo
   
  Muokattu: 30.3.2024
  chevy-kane, Hai ja Fileeraus tykkäävät tästä.
 3. Hai

  Hai Double Gearhead

  Rajusti Teivossa keventynyt kuorma on täydennetty uusilla herkuilla ja on nyt aamuksi valmiina.
  [​IMG]
   
  Seevu tykkää tästä.
 4. julmajari

  julmajari Gearhead

  Kohta, Foreca näyttäis pientä auringon pilkahdustakin.
   
 5. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Keli oli parasta mitä voi toivoa alkuviikon ennusteisiin nähden. Järjestävä taho kiittää osallistujia. Harrasterivistökin oli ruuhka-aikaan täynnä. Tavoitteena ensi vuonna vielä isommin ja enemmin väkeä.
   
  Marklin ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!