Vieläkö E-Bodyt kiinnostaa ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BRAKE DRUM, 17.7.2019.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Elokuva-auto ja näyttelijätär. Elokuva on vuodelta 2007

  [​IMG]
   
  TN, SK-, SARKERI-71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. always bb

  always bb Gearhead

  Käärmeennahka kattonen priima kunnossa
   
  Jasuleh ja TN tykkäävät tästä.
 3. juhi71

  juhi71 3rd gear

  [​IMG]
   
  SARKERI-71, cdv70 ja TN tykkäävät tästä.
 4. juhi71

  juhi71 3rd gear

  [​IMG]
   
  TN, Peeaa, kuula ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Muki

  Muki Gearhead

  Slightly off-topic mutta kasarin puolivälissä asuin juuri tuolla Carlislessa, polkupyöräikäiselle (ihan ei vielä ollut ajokortti-ikäinen paikallisesti) sopivan matkan päässä "Fairgrounds"-alueesta ja siellähän on niitä tapahtumia vuoden mittaan vaikka kuin. Ihan silleen varta vasten reissukohteenakin suositeltava.
   
  TN tykkää tästä.
 6. TN

  TN 3rd gear

  Hyvin sopii Challengeriin nuo Centerline ConvoPro vanteet!
   
  Peeaa, -71 MoPar ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
 7. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  [​IMG]
   
  Jasuleh, TN, juhi71 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Jatketaan teemalla In Violet

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  TN, SARKERI-71, Peeaa ja 1 muu tykkäävät tästä.
 9. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Otsikkoon liityen ei juurikaan enää paitsi jos ois nuorempi niin kyllä vaan nythän niitä lähtisi ns järkihintaan huumavuosien jälkeen ja reiluun kolmeenkymppiin löytyy ehjiä katsatettuja ihka-aitoja ei korinvaihtoja olkoot millä tekniikalla tahansa tai numberseista riippumatta joka lie toisarvoista ellei keräilyautoa hae mutta siis aitoja ajokuntoisia,jopa museoituja jos pakkomyynnissä.
  Ylihintaiset jää käteen ainakin kotimaassa eli tällähaavaa ne viimeisen päälle hienot isolohkoiset joista pitäisi saada 5 kymppää tai enempi vaan ei saa ja kunhan tarjoaa järkeviä niin voi napata onkeen tai vaihtaa jollakin sopivasti joka tietty sekoittaa hintamääritelmää tehokkaasti sekin mutta vaihtohommat vähän pakkorako kun ei viedä paksulla rahatukolla käsistä saneluhintaan kuten joskus muinoin asianlaitana.
  Iso rahahan harrasteautosta toki reilu kolmekymppiäkin mutta suhteutettuna mitä monet käyttikseen pistää tuosta vaan niin vähänhän tuo mun mielestä kun kyse aidosta vintage Challengerista tai Barracudasta jos sellasen oikeasti haluaa eikä vaan leukojaan tuuleta aukomalla.
  Sama ilmiöhän tuo tietty muissakin että käteiskassilla tekee hyvät kaupat mutta kuka E koppasen haluaa niin nyt on aika ostaa moinen monesti hyvinkin pitkäaikaiselta omistajaltaan joka uhrannut laitteiseen todennäköisesti omaisuuden ostaessaan aikoinaan+isot kunnostusrahat mittavinekin töineen+osineen vuosien mittaan ja moni haluaa luopua E:stään kun eläkeikää pukkaa omistajallakin.Isoja projekteja lie kukaan harkitse enää,ei edes avoja,aivan liian tyyristä touhua ja vaikeaa taivalta harvinaistuvien erikoisosien kanssa tai vaikkahan uuden pohjan hommaaminen rapakon takaa joka hinnoiltaan sitäluokkaa tulleineen että liekö kukaan ryhtyy moisen vaihtopuuhaan ,häävisti peräkontin pohjan ja ostaa ennemmin valmiiksi laitetun johon pitkälti samat mätäosat vaihdettu jo paitsi toki jos kyseessä poikkeuksellisen hyvä yksilö joko ns suomiauto tai kuivista osavaltioista joka toki plussaa kokonaiskuvassa siihen nähden että puoli autoa pellitetty uusiksi ja kuka korinvaihdon haluaa löytynee semmoisiakin sopuhintaan ja huonoimmasta päästä niistä esim varaosakäyttöön saada kullanarvoisia E pisteosia kotimaasta.
  Lähinnä naurattaa nämä amerikassa myynnissä olevat rytöläjät joissa pohja puuttuu,sisustus kuin pommitettu ja käytännössä romishylkyjä mitä niiden henkiinherätys maksaa saati entisöinti kun tekniikka puuttuu tai se on yhtä puuta mitä jäljellä mutta mikäs siinä,talvi jos toinenkin taittuu moisen kanssa puurtaa ja silti hintapyynnit tänne rahdattuna utopistisia siitä että saa lähinnä hylkyauton raadon pihaansa mutta miksi edes USA päässä ne ei iske tulta kunnostukseen joka sinänsä mietityttää vai onko vaan aika ajanut ohi ja kysyntä hiipunut isoissa projekteissa liian kalliina touhuna sielläkin perustason E korisissa ja kovin huonoissa isolohkoraadoissakin?
  Asiallista kommentointia tietty tästäkin lähestymiskulmasta voisi virittää eikä vaan linkittää E amerikankuvia pimatsuineen vaikka kivojahan ne tiirata ei senpuoleen mutta eihän nuo totta ole eikä valtaosin kohtuunuoret naiset todellakaan kuolaa minkäänmoisia amerikanautoja enää kuten vielä +30v sitten kun jenkkiauto+kuski oli kovaa valuuttaa katukuvassa olipahan kosla neliovinenkin mutta ikäneidot varmaan saa kuumia jälki järistyksiä yhäkin jos semmonen varttuneempi tavarantoimittaja kiinnostaa kaataa.
  Jaa..ne olikin aikoja ne silloin eikä skoodalla taatusti saanut kuin pakit , eläkeukkojen autoja :) Sähköauto se nuoret naiset ja varmaan jo enenevästi keskikäiset miehetkin kostuttaa(mutta eri paikoista) nykyään jos joku oltava esimerkkinä autoista eikä enää muut voimanlähteet mitään edes suorituskyvyssä ja näinhän se onkin jotta muutama sekunti sataseen äänettömästi ja mukavasti on masentavaa polttomoottorien näkökulmasta,toimintasäde ja käytännöllisyys eri asia tai muu soveltuvuus itse kullekkin.
   
  Muokattu: 12.11.2023
  TN tykkää tästä.
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead


  " Asiallista kommentointia tietty tästäkin lähestymiskulmasta voisi virittää eikä vaan linkittää E amerikankuvia pimatsuineen"

  Eipä ole kukaan kieltänyt herra Cocco Billiä kommentoimasta asiallisesti tähänkään topicciin. Asiallista kommentointia odotellessa joudutaan tyytymään ns paskasakin postauksiin.

  Valokuvan ja Google Mapsin avulla tyyppi selvittää HEMI Cudan lokaation.

   
  OK, SARKERI-71, TN ja 1 muu tykkäävät tästä.
 11. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Nooo...ei kannata vaipua itsesääliin ja samastua paskasakkiin koska kukas kissan hännän nostaa jossei kisu itse?
  Minä ainakaan paskasakkiin nimitellyt ketään kun ei varaa semmoiseen,miksi tekisin moista vaan ehkä ravistelin ja enempi kannustanut leuan nostoon jos oma E haaveissa koska hinnat on nyt ostajan puolella mutta murheellisten laulujen maassa ymmärrän tunteesi ja linkkihän oli oikein kiva ja silleen.
  Ihaillaan tota latolöytöä maailmalla ja pistetään 1×2 vetämään josko pennit muuttuis miljoonaksi ja sais sen reilun kolmekybää ellei pankista lohkea tai säästöpossussa kilise mutta kuka inisee kalleudesta niin tervemenoa aikakoneella pieni hyppy mitä E silloin maksoi suhteessa nykyhintoihin.
  Tietty jos se on oltava esim matching hemi alligaattorikatolla sekä super track packilla niin ehkä se siitä vielä joskus...onhan noita kesiä.
   
  Muokattu: 26.11.2023
 12. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Eikä se ole väärin vaihtaa ihastuksen kohdetta. Itsekin aikoinaan kun istuin erään Varkautelaisen Stock Challengerin takapenkillä turvakehikon keskellä pikkukersana, olin että, pakko saada Challenger.
  Mutta sit -90 taitteessa näin erään Lahdesta olevan valkoisen C-body Monacon Motoparkista. Ja siitä ne kerettiläiset ajatukset jäi kytemään. Ja kun näin tämän videon, se oli menoa. Tätä katottiin pikkupäissään monesti. Mutta se ei ollutkaan Dodge joka jäi sit kytemään mieleen, vaan kohde tarkentu Chrysler 300 malliin.
   
  esmi, TN ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
 13. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead  Uudessa kotimaisessa näyttäisi olevan ainakin Challengeri.
   
  TN ja Peeaa tykkäävät tästä.
 14. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Jotain tässäkin on tekeillä

  [​IMG]
   
  Kustom STW, TN, kuula ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tunnetulla mallinimellä on myös nimikkovirvoitusjuoma

  [​IMG]
   
  juhi71, Peeaa, SARKERI-71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 16. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  SARKERI-71 tykkää tästä.
 17. juhi71

  juhi71 3rd gear

  Naapurimaan Systeemistä löyty samalla tuotemerkillä mm. tämmönen vähän "hempeempi" litku, joka ilmoitetaan valmistetuksi Suomessa

  [​IMG]
   
  TN, SARKERI-71 ja Z11 tykkäävät tästä.
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  ACS 2024 ja kiirustorstai-ilta

  [​IMG]
   
  eeko, 440Mag, TN ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  ACS 2024 pitkän perjantain kuvia

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  esmi, juhi71, eeko ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Upea Arctic Snake Elmiassa. Kuvat: Ilpo Varonen FB

  [​IMG]

  [​IMG] [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Muokattu: 30.3.2024
  -71 MoPar, 360fourbarrel, 6PPC ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!