Motopark uudistuksia tulossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Zandmann, 11.6.2007.

  1. BS105

    BS105 1st gear

    Meillä oli firman varasto ton kyseisen radan vieressä ja kuinka ollakaan kun yks aamu lastattiin pakuun tavaraa klo 6.00 pihavalot päällä niin toi kyseinen sekopää akka tuli huutamaan pää punasena kun ne valot häiritsee hänen elämäänsä.....akka oli aamutakki päällä ja tukka sekasin ja pakkasta vaivaset 26 astetta.Enkä usko et kaikki asiat on sillä muutenkaan kunnossa kun sen talo on siitä varastosta noin 400m päässä ja ainoastaan olohuoneen ikkuna sinnepäin.....eli kyllä niitä hulluja maailmaan mahtuu kaikenlaisia
     
  2. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Suomalainen moottoriurheilulegenda Ari Vatanen lähetti sähköpostitse terveisiä aurinkoisesta Provencesta kaikille Pro Motopark -ryhmän jäsenille sanoen "Nimeni saa ilman muuta lisätä tukijoiden listalle. Demokratian heikkous on, että se joskus kääntyy pienen vähemmistön diktatuuriksi."

    Huomisaamuna ilmestyvä Pieksämäen Lehti on ensimmäinen media, joka ehtii uutisoida piakkoin tapahtuvasta 10.000 kannattajan rajan ylittymisestä. Paikallislehden juttu on jo painossa ja lehdistötiedote asiasta lähtee heti rajan rikkoutuessa myös muulle maakunnalliselle ja valtakunnalliselle medialle. On siinä Pro Hällinmäki -aktivsteilla varmasti aamukahvit väärässä kurkussa (jos Pieksämäen paikallislehden levikkialueella asuvat...) kun huomaavat miten laaja joukko ihmisiä on lähtenyt Motoparkin tueksi.

    Mukana tukijoissa on Ari Vatasen ohella mm. kansanedustajia sekä maakunta- ja kunnallispoliitikkoja Pieksämäeltä ja naapurikaupungeista ja -kunnista.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Todella hienoa!

    Mitenkäs nämä muut starat? Kankkunen, Räikkönen, Keke, Salonen, Alamäki, Mäkelä...
     
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Keke nyt ei taida lähteä mihinkään ilman korvausta mukaan... Mutta Vatasen mukana olo on upea juttu.
     
  5. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    10.000 meni juuri rikki! :D
     
  6. rb

    rb Double Gearhead

    Hieno homma.
     
  7. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  8. gremlin

    gremlin Gearhead

    To autotoday.fi;n juttu oli oikeen asiallinen. Tommosia kun sais oikeen ''valta mediaan'' niin alkais ehka demarien paat kaantymaan.
     
  9. V.A

    V.A 1st gear

  10. homer

    homer Double Gearhead

    Vielä kun tuossa Länsi-Savon uutisessa olisi mainittu Vatanan mutta hyvä noinkin.
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    On niillä vaatimukset

    `Ja mitähän ihmettä kirkolla on tekemistä moottoriradan kanssa? :eek: vai onko siinä radankupeessa joku kirkkokin? Nyt ei tajuu, mutta alkaa haiskahtaa vahvasti L-pos -ongelmalta. :odroll:
     
  12. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Viranomaisen harhaanjohtamistako? Oheisen linkin dokumentissa todetaan "Muistuttaja J ovat Pro Hällinmäki yhdistyksen nimissä jättäneet samansisältöisen muistutuksen." - kuitenkaan yhdistysrekisteri ei tunne tämän nimistä yhdistystä ja rekisteröimätön yhdistys ei ole ns. oikeushenkilö, jonka nimissä voidaan toimia virallisissa yhteyksissä.
     
  13. atobee

    atobee Gearhead

    Eihän noi perustelut Pro Hällinmäen osalta ole kuin pelkkiä mielipiteitä suurimmalta osalta, asianajaja kehiin ja syyte elinkeinon häiritsemisestä, loppuu jäsenet ko. yhdistyksestä hyvin nopeasti.
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    Siltähän tuo vaikuttaisi. Taitaa tädin korttitalo kaatua ja osua omaan nilkkaan, jos Tuuli haluaa asian riitauttaa...
     
  15. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Just ilmoiittauduin mukaan.
    Porukkaa vaan rohkeesti messiin :wink: 8)
     
  16. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Keimola-sivuilla kun piipahdin ( http://personal.inet.fi/urheilu/keimola/ ) niin tuli mieleen, että se on tuo Keimolan torni sen verran hieno ilmestys ollut ja vaikuttava vielä raunioituneenakin, että jos ja kun Motoparkin tulevaisuus on jonain kauniina päivänä turvattu ja ratayhtiöllä on taas mahdollisuus kehittää rataa ja sen rakenteita, niin olisipa aika hienoa jos Motoparkiin saisi rakennettua kopion Keimolan legendaarisesta tornista - muistomerkiksi tuosta moottoriratojen pioneerista ja jos kaikki menee putkeen niin ehkä samalla voitonmerkiksi tästä Pro Motopark -hankkeesta ;)

    Nythän siellä napottaa yhä 1987 tai 1988 rakennettu alunperin kai tilapäiseksi ratkaisuksi tarkoitettu drag race -ajanottotorni paikallaa - tosin uudelleenverhoiltuna. Se oli kyllä melkoista istua siellä ajanottolaitteiden kanssa kun ei tiennyt että koska putoaa lattian läpi alempaan kerrokseen =)
     
  17. dart -66

    dart -66 Gearhead


    Työt estää lähtemästä, mutta hengessä mukana.
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

    Työt estää lähtemästä, mutta hengessä mukana.


    Sama juttu mutta vielä on pientä viritelmää jos sais tiistain jotenkin sumplittua vapaaksi. Kattelin vaan aikatauluja ja eihän täältä maalta (rajatorppa) taida julkisille Helsingin keskustaan tuohon aikaan päästä.
     
  19. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Hieno idea. Kaiken vanhan vaaliminen on hieno asia ja kierrätys-ajattelu tässäkin tapauksessa saattaa hyvinkin muuttaa valittajien käsityksen....

    Onhan se torni vähän vanha mutta ei noita drag race kisojakaan siellä ole liiemmälti viimeaikoina pidetty :)
     
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Oisko Kuopiosta lähtijöitä eli Tiistaina klo 07.30 Inkilänmäen Teboil olisi yhteislähtö kohti Pieksänmäkeä,todennäköisesti poiketaan Mannilan laanin kautta Suonenjoella ja siitä sitten pelipaikalle.Minun kyytiin sopii 3 kpl innokkaita moottoriurheilu ihmistä.Tässä olisi taas paikka toimia oikeasti eli mukaan ja matkaan!!Ps.olisi kiva että olisi edes yksi paikka lähellä missä voi harrastaa moottoriurheilua!!!
     

Kerro tästä muillekin!