uudet rekisteriotteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Bandicoot, 26.11.2007.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
 1. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  Iltapäivälehti kirjoitti hiljattain uusista rekisteriotteista seuraavaa.Otteista jää pois tieto siitä onko auto kolarikorjattu ja esim edelliset rekisterinumerot sekä onko autovähäpäästöinen siis kaikki sinne huomautuksiin kirjattava tieto.
  Aiheuttaa luultavasti jossain määrin ongelmia ostajalle tapauksissa jos on korinvaihto tai muu prosentti säännösten alainen juttu koska otteesta ei käy suoraan ilmi vaihdetut prosentit se säilyykö nämä tiedot jossain kantarekisterissa AKE.lla juttu ei kerro.
   
 2. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!