Capricen Keyless Entry

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Latva jr, 21.2.2008.

  1. Latva jr

    Latva jr Gearhead

    heippa vaan kaikki kanssaharrastajat.

    Mistä tietää onko ajoneuvossa alunperin ollut keyless entry tai siis lähinnä se avaimenperämötikkä josta nappeja painamalla ne ukset aukenevat?

    onko se mahdollisesti joka autossa, sillä kontissa on jokin alumiiniklöntti joka snadisti viittaisi lukkojen ohjausboksiin. Itselläni ei avaimenperää ole, ja ajattelin että semmonenhan olis ihan kiva.

    No, sitten toinen juttu. Nyt kun avaimella avaa oven, vain kuljettajan ovi avautuu ja sitten joutuu sisältä painamaan napista muut ovet auki.
    Tästä kysyisinkin että onko tähän olemassa joku muu ratkaisu, asetus tms millä saisi kaikki lävet auki samalla avaimen väännöllä?
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Mä tilasin ebaysta tuon avaimenperämötikän buikkiin, ohjelmointi on helppo kotikonstein. RPO-listasta selviää keyless entryn koodi mut en muista ulkoa mikä se on.
    Hintaa noille mötiköille on joku kymmenen taalaa.
     
  3. Latva jr

    Latva jr Gearhead

    Katsoin kanssa että on saatavilla useita eri malleja sekä myös orkkismallistakin.
    Mutta, mikä sen koodi on, takaluukussa oleva kooditarra on onneksi tallella.

    EDIT: Jahas, löytyhän se. Vaikuttais olevan AX3 : LOCK CONTROL, KEYLESS ENTRY SYSTEM
     
  4. Latva jr

    Latva jr Gearhead

    mutta koodi AU3 : LOCK CONTROL, SIDE DR, ELEC ei varmaan passaa siihen avainläpykän hankintaan. tai tottakait voi aina ostaa mutta ei varmaan toimi?
     
  5. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    Mulla on -95 STW-Sämpylässä hälyn kake kytketty ohjaamaan myös keskuslukkoa.
    Simppeliä ja toimivaa.
     
  6. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Mulla on Chryslerissa samanlainen systeemi, eli kuskin ovi auki, ja loput aukeaa napista.
    Mutta, joku edellinen oli jo ratkaissut homman, eli asentanut varashälyttimen, jossa kaukosäädin. se avaa kakesta kaikki ovet .
     
  7. ossa250

    ossa250 Gearhead

    Keyless Entry boxi on takaluukussa vasemalla oleva musta boxi joka on vas.taka kaiuttimen vieressä.(sedan caprice -91).Voit kokeella toimiiko systeemi yhdistämällä avoin muovinen liitin hyppyjohdolla johon tulee musta/valk ja musta johto. Keskuslukot naksuu niin on ok.Liitin on takaluukussa vas .takalokarin yläkulmassa. Avainperän voi tilata www.KeylessRide.com ja hinta on $ 39.
     
  8. Latva jr

    Latva jr Gearhead

    mikä kokoinen se boksi oikeen mahtaa olla?
    tietysti olis todella hienoa sekä loistavaa jos joku viittis napata siitä jopa kuvan...
     
  9. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Farkussa se boksi on kusikn puolen takapyörän päällä sivuverhoilun alla, musta tupakka-askin kokoinen boksi jossa on 2 liitintä, ohjelmointipistoke löytyy kuskin puolen takatolpan muovin alta, siitä takaikkunan korkeudelta, pieni muovipistoke jossa on musta ja valkea johto. Noi pistokkeen navat kun kytkee yhteen lukot naksahtelee jossain järjestyksessä (oliko ovet ensin ja takaovi sitten). Jos toi pistoke löytyy ja tekee noin niin mokkula pelaa.
    Noita mokkuloita on tarvikkeita ja alkuperäsiä mut orkkikset pelaa mun kokemusten mukaan paremmin.
     
  10. SpW66

    SpW66 Gearhead

    http://i266.photobucket.com/albums/ii261/SpW66/IMG_0035.jpg
    http://i266.photobucket.com/albums/ii261/SpW66/IMG_0037.jpg

    Verhoiluja en tohtinut purkaa omastani, mutta tuossa pari kuvaa kirjasta.
    Piti laittaa kuvina, scanneri kun taisi juuri tulla tiensä päähän :(
    Ja kuten impala 1968 kertoi, kuvista poiketen farkussa ohjelmointipistoke on siellä takatolpassa. Jos ohjelmoit kaksi ohjainta, mikä on maksimi, pitää molemmat ohjaimet, vanhakin, ohjelmoida uusiksi samalla kertaa.
    Tilasin toisen ohjaimen juurikin tuolta KeylessRide'lta ja mukana seurasi aika täydellinen ohje miten toimia. Ja toimitus oli nopea, muistaakseni neljä vuorokautta ja tavara oli kotona postilaatikossa.

    Ja tuolla lisää keskustelua aiheesta
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... sc&start=0

    Perhana, nyt mä lisäilen linkkejä joka puolelle. Kun en vain saisi aikaan ikiliikkujaa :odroll:
     
  11. -TH-

    -TH- Gearhead

  12. hara64

    hara64 1st gear

    :mad: :mad: :mad: pentele! toimihan noi kaket muutaman kerran ja nyt ei ole enään mitään virkaa koko laitteilla.kummastakaan kakesta ei mikäänlaista liikettä ovissa tapahdu.onnex on vielä avain lukot olemassa.
     
  13. Latva jr

    Latva jr Gearhead

    Semmosta vielä että mistähän mahtaisi löytyä itse toi boksi kun sitä ei autosta löydy. vasemman skoben vieressä on kyllä mesta pellissä mihin se todennäköisesti tulee. Keylessrideltä pelkkien kaukosäätimien tilaaminen haiskahtaa vähän turhalle puuhalle.
    Vai onko tässä ollut kyseessä vain ja ainoastaan puusilmäkohtaus, etten ole sitä mustaa boksia vain nähnyt. Johtosarjojenhan tulisi aina olla samat varusteista riippumatta, joten piuhojen tulis ainakin löytyä.

    Joten, mistä boksi ja mikäli piuhat eivät roiku näkyvillä, minne kätketty mahdollisesti tehtaalla? Takapenkin selkänojan takana? jossain muualla?
     
  14. Ana67

    Ana67 Gearhead

    [quote

    No, sitten toinen juttu. Nyt kun avaimella avaa oven, vain kuljettajan ovi avautuu ja sitten joutuu sisältä painamaan napista muut ovet auki.
    Tästä kysyisinkin että onko tähän olemassa joku muu ratkaisu, asetus tms millä saisi kaikki lävet auki samalla avaimen väännöllä?[/quote]

    Noinhan se juuri toimii perinteinen jenkki keskuslukko :D . Ja sehän on roistojen takia noin, voi muuten hyökätä jostain muusta ovesta sisään :rotfl: .
    Mustangissa aukeaa kyllä molemmat ovet Keyless Entry mokkulalla...
     
  15. SpW66

    SpW66 Gearhead

    http://i266.photobucket.com/albums/ii26 ... G_0035.jpg

    Tuossa näyttäis kuin olis sedanin hattuhyllyssä. Vieläpä Chyvyssä ja Buickissa hieman erikohdissa. Jos kuvaa oikein tulkitsen.

    Remove and Disconnect
    For Chevrolet, access receiver assembly (4) from underneath rear window panel assembly through rear compartment using forward access hole.
    For Buick, rear window panel assembly must be removed to access reciever assembly (4) (Fig.3)

    Kertovat vielä boksin olevan niiteillä kiinnitetty.
    Ilmeisesti se ohjelmointipistoke löytyy sieltä vasemman takalampun lähistöltä.
    Onhan tämä harrastaminen etsimistä, mutta kun kirjallisuuskin on vain suuntaa antavaa :lol:
     
  16. SpW66

    SpW66 Gearhead

    Noinhan se juuri toimii perinteinen jenkki keskuslukko :D . Ja sehän on roistojen takia noin, voi muuten hyökätä jostain muusta ovesta sisään :rotfl: .
    Mustangissa aukeaa kyllä molemmat ovet Keyless Entry mokkulalla...[/quote]

    Samoin GM:n avaimeton toimii, pitää vain painaa kaksi kertaa.
     
  17. Latva jr

    Latva jr Gearhead

    Joo kyllä toi on tiedossa. Mutta täällä pohjolan perukoilla noin "Grand Theft Auto"-stuntit on hiukkasen harvinaisempia. Että jos siinä olis ollu joku kikka kuutonen sillä niitä on muissakin värkeissä ollut minkä saa siis koodattua tai muuten viritettyä. Epäilen että capricesta sitä kuitenkaan löytyy.
     
  18. hara64

    hara64 1st gear

    eipä sitä boksia takakontin puolelta näykkään,ainakaan -91 chevy sedanissa. siellä skoben vieressä on sellanen suorakaiteen muotonen reikä jonka yläpuolella se boxi on eli hattuhyllyn ja sen pellin välissä.
     
  19. mike-79

    mike-79 1st gear

    Itekkin just Keylessiltä tilasin uuden kaken ja oli kyllä nopea toimitus (viikko) ja helppo ohjelmoida (5min homma), harvinaisen simppeliä. Hinta $78 kakesta ja toimitus $12. Käytettyjäkin siellä on halvemmalla mutta kannattaa kyllä ottaa uus.
     
  20. kippis

    kippis Gearhead

    laitoimpa tilauksen vetää :wink:
     

Kerro tästä muillekin!