Kustom Checker

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Tupis, 22.10.2003.

  1. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kysyin tästä autosta aiemmin paalupaikan sivuilla, missä ja mitä kuuluu tälle autolle. Sain vastaukseksi: Unohdettuna mutta tallessa. Käsittääkseni auto on tallessa jossain lahden seudulla. Tämä auto on varmaan yksi vanhimpia suomessa kustomoituja autoja ellei peräti vanhin. Onko jollakin tietoa enemän tästä autosta?
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Auto on vaihtanut kuulemma omistajaa. Toivottavasti meni tekijämiehelle. Karva voinee kertoa lisää.
     
  3. late

    late Gearhead

    Jos tarkotat sitä -49:ä niin siitä oli aikasemmin tällä palstalla. Kato vanhempia aiheita niin sieltä se löytyy
     
  4. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    Auto on Varsinais-Suomessa kokeneen harrastajan hellässä huomassa.
    Siitähän kait oli joskus Mobilistissa juttu, vai muistanko väärin?
     
  5. Karva

    Karva Gearhead

    Auto meni männä kesänä nenän edestä, oltiin pari viikkoa myöhässä kun arvon taiteilia kerkis myydä auton josta oli sovittu jo hinnat yms...

    No, ei siinä mitään se meni eniten tarjoavalle, Turun suuntaan ja käsittääkseni on tekeillä kovaa vauhtia, pitäisi kuulemma olla ensi kesänä ajossa, joka sinäsä on jo saavutus siinä kun allekirjoittaneen mielestä ei ollut mitään hyvää muuta kuin se kori josta mm, pohja pitäisi tehdä täysin uusiksi ja runko ja ..... joka tapauksessa siitä saa hienon org Suomi kustomin ja se on jo tapaus tässä maassa ???

    :-o :-o :-o
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ei ole tainnut näkyä vielä liikenteessä, vai kuinka? Toivottavasti tämä kustom vielä liikkuu. Kuulin jotain paperi ongelmista, että tämä ei olisi koskaan ollut varsinaisilla kilvillä kustomoituna?
     
  7. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Oo huoleti Tupis! Hellässä hoivassa on ko. härveli! Ja entisöitäneen siihen orggiskustom-asuun.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    vaihtanut hiljattain omistajaa,en viitsi nyt kirjottaa omalla nimelläni mutta nyt meni auto tekijämiehelle.näyttöä on ennestään
     
  9. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Hyvä jos palaa liikenteeseen. Old Kustom´s never die :D
     
  10. jamba

    jamba Gearhead

    Checkeri oli pitkään tossa naapurin taiteilijalla. Myi sen Turun suuntaan ja ostaja ei ole vielä hakenut orkkismoottoria, se on Sepen pihassa edelleen. Ja auto on kyllä ollut kilvissä kustomasussa, ei tosin taitelijalla.
     
  11. makke

    makke 1st gear

    Tänne Lietoon se auto päätyi. Kiva että "meidän kylän" kustom / rod kalusto sen kun lisääntyy. Ja niin, ei tosiaakaan mulla tuo auto...
    Hyvässä huomassa, joten parempaa uutta kotia auto ei olisi voinut saada! :D
     
  12. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Asian sivusta - tervetuloa takaisin Overdrivelle, Makke!
     
  13. makke

    makke 1st gear

    Kiitos ja kumarrus.
    Alkaa pahimmat kiireet hellittämään, joten eiköhän tässä jatkossa taas aikaa vähän enemmän tähän virtuaaliroddaukseenkin. Nyt mennyt töissä ja tallilla ihan oikean roddauksen ja kustomoinnin merkeissä.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiitos saamastamme huomiosta. Vaikka jotain olen jo minäkin aihion pelastamiseksi tehnyt, ei se varmasti liikahdakaan omin voimin seuraavaan viiteen vuoteen. Tiettyjä osia kaivataan, kipeimmin tekniikkaan perän joukkia ja vaihdelaatikkoa, tuosta koneestakaan ei ole liioin vielä tietoa. Vinkit osista otetaan innolla vastaan osoitteeseen checker@elisanet.fi (osoite aukeaa varmaan keskiviikon aikana).

    T:Alustan Tuunaaja
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös Rahkosen klaanilla ollut parikin tuon ikäistä Checkeriä. Ne tosin on niitä samoja taivaan vanhoja paskoja. Olikos tuon ikäisessä jo se Continentalin kutvonen? Sama kuin Kaiser/Hudson? Eikös siihen saa ihan kivasti osia?
     
  16. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Kustomin entisöiminen. Jep, nyt alkaa kuulostaa jo joltain 8)
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllähän se oli näytävä peli, ja olis tänne päätynyt jos homma olis männy putkeen, mutta samapa tuo tehkää hyvä ...

    Kattelin sitä sen verran notta olisin laittanna koko alustan uusiksi, runkoa myöten, samalla tekniikka nykykuosiin, eli taas olis pitänny teurastaa ykki caprice...

    Se on sitten olusen paikka, ja minä tarjoan, jos saatte sen entisöityä org tyyliseksi tekniinoineen päivineen, se onkin aika temppu, kun suurin osa on aikanaan tehty, miten sen ny kauniisti sanos ... hivenen heikkolahjasesti ???

    Ei ollut siihen aikaan hyviä mig ja muita pelti hirmujen leluja, siitä tulee hieno pala historiaa ... :p





    Ps: sorry, se kirjautuminen .... Karva :lol:
     
  18. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Joskus Moblan V8n ym lehtien sivuilta tuli tuota hämästeltyä, muuten näytti siistiltä mutta ainakin kuvien perusteella jatkamattomat? etuovet näytti vähän liian lyhyiltä. Täällä foorumissa oli Mobinisti eikun Mobilisti puolella joskus Checker keskustelu jossa joku tais kaupata jopa kuivassa säilytettyä kojetaulua mittareineen.
     

Kerro tästä muillekin!