-37 Fordin etulokareiden väli akselin kohdalla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja jorke, 9.11.2007.

  1. jorke

    jorke Gearhead

    Viittiskö joku mitata -37 Fordin etulokareiden välisen mitan?

    Siis tarvisin mitan lokarin keskipokkauksesta toiselle puolelle samaan kohtaan. Siis niiden siitä korkeimmasta kohdasta.

    Ja sit vaikka siit samasta pokkauksesta lokarin reunaan. Vähän pitäs noita akselin leveyksiä ja vanteiden offsettejä miettiä.

    Kiitos jo etukäteen.
     
  2. jorke

    jorke Gearhead

    Oiskos jollain nuit mittoja? Tarvis nuo et pääsee eteenpäin.
     
  3. pas2

    pas2 Gearhead

    Ite mittailin '39 voortia ja totesin, ettei lokarei tartte paljoo levittää että sinne saa ransetin aksilan.
     
  4. jorke

    jorke Gearhead

    Itelle on tulossa erillisjousitettu etuakseli ja sen leveys on ehkäpä jotain 58-60" ja ois pari vaihtoehtoa noissa etuvanteissa offsetin suhteen. Toinen on +32mm ja toinen -6mm. Noista kyl varmaan pakko ottaa toi +32. Ois vaan hienommat ulospäin levittävät mut ei taida mahtua. Taakse sit tuleekin -25mm mut kapeammalla akselivälillä.

    Onks kellään tietoa paljon esim. noissa IFS:n tai Heidts:n erillisjousitetuissa eturipustuksissa on akseliväli? Siis 35-40 Ford malleissa.
     
  5. jorke

    jorke Gearhead

    Viittiskö joku mitata -35, -36 tai -37 Fordista konepellin keskeltä lokarin reunaan vaakasuoran mitan?

    Itse tuossa koitin CADillä piirtää ja mallintaa vanteiden offsettejä ja etulokarin muotoja... Ite sain piirrustuksesta tuoksi mitaksi 870mm. Ois kiva tietää että onko pahasti metsässä ennenkun tilaan vanteeita.

    Ja vastaus tuohon akselin leveyteen niin orkkis leveys navasta napaan on 56,5"... jos joku joskus tarvii. Elikkä akselin rakenteesta on pakko saada kapeampi kun oli suunnitteilla.
     
  6. B 49

    B 49 Gearhead

    Noin 890 mm konepellin keskeltä lokasuojan reunaan,35 Ford.
     
  7. jorke

    jorke Gearhead

    Kiitos paljon!!!
     
  8. jorke

    jorke Gearhead

    Onko kellään tietoa et onko -37:ssa lokareilla sama leveys? Viittiskö joku mittaa jostain autosta? :). Saisin yhden asian pois päiväjärjestyksestä.
     
  9. hagle

    hagle Gearhead

    Ööbaut 87cm konepellin keskeltä lokkarin ulkoreunaan, -37 Ford.
     
  10. jorke

    jorke Gearhead

    Kysyin tuota HAMB:sta ja sieltä yks laittoi -37 lokareiden leveydeksi 68" elikkäs 1727mm joka on about 864mm elikkä aikas lähelle tuo 870mm jonka sain piirustuksistani.

    Oisko -35 lokarit 20mm leveämmät kun -37?
     

Kerro tästä muillekin!