El Caminon vaihdelaatikko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Wally, 11.1.2008.

  1. Wally

    Wally 1st gear

    Terve. Aloittelija kysyy näin, että mikä olisi passeli vaihdelaatikko El Caminoon, jossa koneena on perus 305 ? Onko th 700 r4 hyvä ?
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    200 r4, 700 r4, 350, nuo kait yleisimmin käytetyt Meillä on kakssatanen ja hyvin on matka taittunut.
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Kyllähän TH700:n ainakin kestää pitäisi 305:n jatkona,yleensähän noissa on ylivaihteellisena th200 4r,mut jos nyt on vaikkapa th350 niin en näkis hirveästi järkeä sen vaihtamiseen ylivaihteelliseksi,mikäli peränvälitystä ei samalla tiuhenneta noissa kun on aika yleisesti 2,73:1 välitystä ja se ylivaihteella "muuttuu" niin harvaksi et eipä taida kone enää kunnolla jaksaa sillä vetää ja sitä kautta saattaa kulutuskin kasvaa...
     
  4. Wally

    Wally 1st gear

    Jees, kiitoksia tiedoista, niistä on paljon apua!
     

Kerro tästä muillekin!