Oulujärvelle kokoontuminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja artsi75, 23.2.2008.

  1. artsi75

    artsi75 1st gear

    tarkoituksena olisi järjestää jenkki ja harrasteajoneuvo kokoontuminen Oulujärven rannalla, ruununhelmessä (ex happy beach) heinäkuun 18. nyt kyselen hieman että missä määrin olisi kiinnostusta saapua paikalle? paikalla on bändi soittamassa rockia ja ohjelmaa koitetaan suunnitella. paikkahan on hieno ja sijaitsee säräisniemellä. kirjoitelkaa ajatuksia ja ehdotuksia niin touhutaan tapahtumasta asiallinen . :wink:
     
  2. Rodman

    Rodman Gearhead

    Paikkaanhan tuli tutustuttua ensi kertaa viime kesänä. Hienot rannat ja tarkoitus oli käydä kyllä toisenkin kerran.

    Voisihan siellä kyllä käydä kun ei ole niin pitkä matka.
     
  3. Aako

    Aako 1st gear

    Totta helevatassa sinne tultas:D
     
  4. electra1

    electra1 Gearhead

    Ei yhtään huonompi idea! Kyllä voisi tulla viikonloppua viettään... kesää odotellessa=)
     
  5. olds79

    olds79 3rd gear

    kyllähän toi ois hyvä idea eikä matkakaan rasita.
     
  6. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Tästä pitää keskustella sit O.S.H.A:n kevätkokouksessakin. Onko ko. ajankohdassa myös se rallisprint vai onko tämä se seuraava vkonloppu? Siihen ralliviikonloppuun ei meidän minun mielestä kannata "sekaantua", kuulin että siellä on niin paljon hässäkkää, että yrittäjäkin pyysi tulemaan mielellään vaikka seuraavana viikonloppuna.

    Yksi jäsenaktiivi on ollut yhteyksissä jo alueen yrittäjään, ja meille voitaisiin varata saunaa, oma leirintäpaikka, jne. Ilmoituksia laitettaisiin lähialueelle edeltävinä viikkoina, jotta paikalle saataisiin sekä harrasteautoja sekä asiakkaita. Jos ohjelmistossa olisi näyttely, autojen palkitseminen, kilpailuja ja arvontaa.

    Tässähän on hyvin aikaa suunnitella ja hyvä, että löytyy alueen ja ihmiset tuntevia aktiiveja. Jatketaan suunnittelua! :D
     
  7. artsi75

    artsi75 1st gear

    itse olen o.s.h.a:n jäsen ja juuri eilen kävin yrittäjän kanssa keskustelemassa saman pöydän ääressä. yrittäjän toive oli nimen omaan tämä ajan kohta, ainakin tälle kesälle. lauantaina (19 päivä) on rallisprintti. yrittäjä hommaa paikalle bändin joka soittaa rock musaa ja paikalla on silloin myös olutteltta. majoitusta ei itse kohteessa ole mutta parin kilometrin päässä on oulujärven lomakylä ja ruunun kartano.
     
  8. musse27

    musse27 3rd gear

    Sinnehän pitäis tulla ilman muuta 2-mussen voimin.

    Pääsisi tutustumaan eri kerholaisiin :D :D :D

    Paikkahan on aivan upea...
     
  9. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Jep, meillähän tästä oli puhetta jo viime syksynä. :D Nyt aletaan suunnittelemaan:

    AKK:n kalenterin mukaan: 12.7.08 Happy Beach Asfalttirallisprint. Kenellä tai missä on siis väärä päivämäärä? Lauantai on perjantaita parempi päivä kokoontua, sillä kaikki ei ole lomalla ko. ajankohtaan ja osa matkaa paikalle kauempaa. Olis paremmin koko päivä aikaa järjestää ohjelmaa, näyttelyä, syömisiä, jne. Illalla sitten saunomiset ynnä muu aktiviteetti.

    Mutta kokouksessa tästä sitten enemmän, selviää varmaan kuka on keskustellut mitä ja kenen kanssa. :D
     
  10. artsi75

    artsi75 1st gear

    tarkistellaan päivät oikeiksi ja tulen sinne kokoukseen, niin voidaan suunnitella lisää. 8) siihen asti kuulostellaan ja tutkitaan eri mahdollisuuksia. kirjoitelkaa tänne mitä mieleen juolahtaa (tapahtumaan liittyen) niin koitetaan saada tästä toimiva ja joka vuotinen kokoontuminen tähän alkukesään. :lol:
     
  11. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Jep, näin tehdään. 8)
     
  12. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Sinnehän pitää mennä,matkaakin reilusti alle 100 kilsaa.Vieläkö sulla muuten artsi75 on se valkoinen -70 impala,ostin sulta sen 350 koneen siitä joskus 8 vuotta sitten.
     
  13. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Jaa-a. Vois kait tuota tulla kun matkaa on joku 30 km 8)
    Olis vaan millä tulla. Pitäs varmaan käydä houkuttelemassa tuolta KaHRA:n tallilta porukkaa kans.
     
  14. artsi75

    artsi75 1st gear

    kyllä on -70 impala vielä ja sen seurana on myös -67 impala. eikös sinullakin ollut joku bel air tai impala? mulla näkyy nyt noita projekteja kertyvän ettei tiedä mitä rakentaa, aikaa kun ei tahdo olla muutenkaan. mutta koitan tuonne kokoontumiseen saada 3 autoa ainakin paikalle.
     
  15. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Onneksi silloin on lämpimämpää. Ei käy noin http://bubblare.fi/ladojen_kokoontumisa ... en_jaalla/
     
  16. artsi75

    artsi75 1st gear

    ok. olipahan vain yrittäjällä väärät päivät sprintille. 12 päivä on sprintti joten seuraava viikonloppu on kokonaan vapaa. ja paikalla on kuitenkin bändi ja olutteltta, eli hyvältä vaikuttaa. voidaan kokontua vaikka sitten lauantaina 19 päivä. tästä jatketaan suunnittelua. :wink:
     
  17. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    No olipa hyvä että tuli puheeksi näin hyvissä ajoin. Jatketaan suunnittelua tästä, vaikuttaa hyvältä. 8)
     
  18. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Juu,silloin oli -64 bel air johon laitoin sen koneen,nyt on työn alla -59 impala ja käyttöharrastepelinä -79 skottari,kuvia löytyy allekirjoituksesta.
     
  19. hanekki

    hanekki 3rd gear

    eiköhan täältä meiltäkin (kahralta) olisi porukkaa tulossa ihan mukavasti jos tuommoinen järjestetään.
     
  20. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Ollaankos myö tavattu tallilla joskus?
     

Kerro tästä muillekin!