A-Ford jäähdyttäjän koko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Bätmobiili, 30.9.2008.

  1. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Mikä on alkuperäisen jäähdyttäjän mitat? Olisi tarkoitus soveltaa sinne jotain sopivaa tilalle ja alkuperäistä ei itsellä ole...
     
  2. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    a

    mittaan tallilla 30-31 mallin ja ilmoitan loppuviikosta.
     
  3. C2.0

    C2.0 Gearhead

    47X70cm -30-31
     
  4. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    2 jäähdyttäjää, molemmissa 46x70 -30-31.
    varmaan mahtuis 48cm leveäkin.
     
  5. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Kiitoksia tietäjille.
     
  6. Itsellä apu tuohon edelliseen jäähdytinongelmaan löytyi Farmilaitteesta ... sopivan kokoinen ja automaatin kierukalla suoraan hyllystä. Positiivista oli myös se että ei tarvinnut perustella mihin tulee ja miksi kuten monessa muussa paikassa.
    http://www.farmilaite.fi/

    t: ECC
     
  7. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Channeloituun maskiin 65 mustangista aika makoisa!
     
  8. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Farmi mallia on kanssa katsottu jo. Paikallinen varaosaliike myy noita samoja MF malleja, mutta nyt tietää tarkemmin minkä mallin ostaa.
     
  9. Tuumer

    Tuumer Gearhead

    Onkos se ihan puppua että noiden traktorin syylareiden kanssa tulee lämpö-ongelmia?
     
  10. lake ender

    lake ender Gearhead

    Mulle ainakin jotkut "viisaat" väitti aikanaan ,että työkoneen kenno olis liian harva ja ei jäähtyis kovassa nopeudessa riittävästi. Puppua sanon mä, mitään ongelmia ei mulla ainakaan ole ollu ton john deeren osan kanssa.
     
  11. AFord

    AFord Gearhead

    Kertokaas nyt tarkemmin tarkemmin noiden jäähdyttäjien tietoja joita olette farmilaitteelta ostanut. Tuolla on puhuttu MF ja Jontikan jäähdyttäjistä, mutta kun niitä eri malleja on paljon. Eli mistä mallista käy helpoiten.
     
  12. Lancer 225 2d

    Lancer 225 2d Gearhead

    Kyllä noiden traktorijäähdyttimienkin jäähdytysteho voi olla ihan riittävä, vanhojen Fergujen kennot ainakin ovat ihan kohtalaisen tiheillä (3mm ja 4,5mm lamellijako) kennoilla. Ja suuremmalla kennokoolla voidaan luonnollisesti kompensoida harvempaa kennoa. Puimureissa sitten onkin huomattavasti harvemmat kennot, jotain 4,5mm ja 7 mm lamellijaon välillä.
     
  13. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    AFordille ja muillekkin linkki blogiini aiheesta MF syyläri -> http://pikkis31.blogspot.com/2008/10/mf ... stoon.html

    Toi on nyt vaan yks sivu varaosakirjasta. Viimeksi oli rakenteilla 37 Ford ja siihen sopi yks noista hyvin. V8275 eli toi paksuin = 80mm on semmonen jota aijon sovittaa aakkoseen. Aakkoseen mahtuis n.50mm leveämpikin, mutta vielä ei ole tiedossa löytyykö just semmosta. Tosin toikin on riittävä....
     
  14. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    fordson majorin syyläri oli ainakin levyden puolesta sopiva! kenno täytti kivasti koko aukon! ja letukan pikkulohkolle alavesiletku oikealla puolella!

    [​IMG]
     
  15. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Tai sitte ostaa aakkoseen tarkotetun kiehuttimen amerikanauto-osaputiikista. Esim alumiininen griffin. Maksaa tosin n. Tuplasti enemmä ku raktorin jäähytin...
     
  16. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Tai sitten lopettaa kitsailun ja tilaa Aakkoseen tarkoitetun Walkerin! Tosin se on triplasti traktorin syylärin hintainen!
     
  17. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  18. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

Kerro tästä muillekin!