Drive -leffa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jymy70, 16.9.2011.

  1. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    tämähän vaikuttaa lupaavalta... tänään hesarissa oli vielä kuva ´69 roadrunnerista, joten oiskohan mukana jossain takaa-ajokohtauksessa? Saanut jopa Cannesissa palkintoja tämä leffa, joten täytyypi mennä katsomaan.

    http://www.imdb.com/title/tt0780504/
     
  2. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    Tuli käytyä katsomassa ja todella hyvä leffa. Alkaa vissiin tulla vanhaksi mutta muutamat väkivallalla mässäilyt ois voinu jättää vähemmälle.
     
  3. JOVA

    JOVA 1st gear

    Jos tykkäsit leffasta "Driver" (Keikkakuski) ni on ihan kattomisen arvonen... saman tyylinen mutta erillainen leffa.
     
  4. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Oli aika mielenkiintonen leffa. Varsin mielenkiintoisesti kuvattu kuinka hiljaisesta pojasta kuoriutuu psykopaatti kun pääsee tappamaan ihmisiä...
     
  5. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    Tänään tulee leffa telkasta... katsokaa ihmeessä, jos ette ole vielä nähneet!
     
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    copy paste Iltalehdestä


    Kriitikon arvio

    Nicolas Winding Refnin mykistävä rikosdraama voitti Cannesin parhaan ohjauksen ja nousi välittömästi yhdeksi 2000-luvun parhaista elokuvista. Ryan Gosling tulkitsee hiljaista, nimetöntä stunttiajajaa, joka työskentelee öisin rikollisten keikkakuskina Los Angelesissa. Erakoituneen miehen elämä mullistuu, kun hän tapaa yksinhuoltaja Irenen (Carey Mulligan) ja tämän pienen pojan. Syntyy kaunis, sadun piirteitä omaava rakkaustarina, joka säröilee kun kuski joutuu puolustamaan uutta perhettään raakaa alamaailmaa vastaan.

    Julma, kaunis ja ultraviileä Drive pakenee tyhjentävää määrittelyä. Yksi asia on kuitenkin varma. Refn on ohjannut parhaan amerikkalaisen rikosdraaman sitten Michael Mannin Heat – ajojahdin (1995), teknistä ja tyylillistä täydellisyyttä hipovan elokuvan, jota opiskellaan tulevaisuuden leffakouluissa. Drive on veren värjäämien neonvalojen sävyttämä L.A. noir -mestariteos, joka kaahaa samalla kaistalla kuin lajityypin suurimmat klassikot, sellaiset kuten Walter Hillin Keikkakuski (1978), Mannin Suurkaupungin hait (1981) ja William Friedkinin Elää ja kuolla L.A:ssa (1985).

    Tuomas Riskala/Iltalehti

    Kirjoittajan arvosana: 5/5
     
  7. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Minusta tämä oli hirveen pitkäveteinen leffa.
     
  8. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    ihan ok 2.5/5p filmi mutta miten tätä kaikki voi hehkuttaa niin paljon,Autokin oli ihan hanurista.
     
  9. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Just katoin, ja olin tulossa kirjoittamaan ihan samaa.
     

Kerro tästä muillekin!