1.-2.9.2012 DEFA FINALS Alastaro

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 21.8.2012.

 1. supo

  supo Double Gearhead

  Nyt kaikki drag race fanit joukolla Alastaroon kauden 6:een SM-kisaan ja ratkaisevaan finaalikisaan kannustamaan Kuopion Poikia ja samalla jännäämään kuka on kauden Kunkku pyörien kuninkuusluokassa Top Fuel eli nitropyörät ottavat mittaa toisistaan,Salakarin Jaska testasi omaa pyörää Motoparkissa ja vetäisi 6.3s.Spet ryhmän tilanne ennen finaalia 1.Niemi,2.Korhonen,3.Laitinen ja kisaajia ainakin 19 kpl:tta ja koko kisoissa n.200!!Tämä laji on parasta paikanpäällä!!
   
 2. Antti P

  Antti P Gearhead

  Arvaa vaan supo onko kesällä silloin ku keliä ois ajaa noilla isännillä jotkut talkoot meneillään.. Ja nyt pojalla samaan aikaan crossi kurssi hamulassa.

  Jännittävää kisa viikonloppua kuopion porukoille! Ja onnea matkaan!

  Antti P
   
 3. supo

  supo Double Gearhead

  Hienosti oli edustettuna Motoparkissa Antin Konehuolto eli ei Antti mitään hätää sillä hommat on tehtävä pois ja tuo pojan harrastus on tärkeä!!
   

Kerro tästä muillekin!