1959-1960 Cadillacin rengastuksesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Tseitsei2, 31.8.2013.

  1. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Alkaa olemaan riepurenkaat finaalissa ja alle pitäisi saada uutta rengasta ja vannetta. Löytyisikö kokemuksia minkä levyinen vanne + rengas tuonne passaa ja minkämoisella offsetilla, ettei raavi skirtseihin tai muualle? :odroll:
     
  2. EVO X

    EVO X Gearhead

    http://wheelworksinc.com/products/pro45/

    Tuollaisellahan se selviää. Toki tuon työkalun nyt tekee itsekkin. Jos tekisin omasta Caddystä kustomin laittaisin taakse 22x10" ja eteen 20x8.5" Boydin Dictatorit... Veikkaanpa että vaatisi tosin jo jonkinasteisia korimuutoksia. Totuushan on että edes 20" ei tuossa kioskissa näytä yhtään miltään. Ja sitten jos se jää liian ylös ja päälle laitetaan vielä traktorin profiililla oleva rengas niin thumbs down. Kaikkia american reisingit yms. saa myös unohtaa tähän autoon sillä ne ei vaan yksinkertaisesti sovi. Eli joko linttaan ja isoa vannetta tai sitten diagonaalit. Kokohan on siinä 8.20" x 15 ja 3" valkosivulla.
     
  3. SamiL

    SamiL Gearhead

    Keväällä alkaa saada 8.20R15-valkosivurenkaita. Siis alkuperäisen näköisiä korkeaprofiilisia, mutta vyörenkaina.
     
  4. EVO X

    EVO X Gearhead

    Moi Sami, huomasinkin että Cokerilta alkaa saada tällaisia erikoisuuksia! Mikä mahtaa olla 4kpl sarjan hinta? Laita vaikka YV:tä!
     
  5. Ozzzi

    Ozzzi 3rd gear


    Hintatiedustelu, sama asia,4kpl
     

Kerro tästä muillekin!