1959 Cadillacit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Tseitsei2, 8.1.2013.

  1. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Harrastaako kukaan enään Suomessa näitä siipilaivoja? Taitavat suurimmaksi osaksi olla melko alkuperäiseksi entisöityjä laitteita mikä on kyllä ihan jees, mutta onko kukaan uskaltanut harrastaa vähän rennommin näitä ilman että olis viety pussihousujen toimesta torille kivitettäväks :lol:
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    No tässä puolen kilometrin säteellä on pari `59 -mallista ja mun `60. Toinen `59 Fleetwood on hiukan kustomoitu, ilmajousituksella, baby moon -kapseleilla ja pinkillä värillä (+pinkillä leopardi sisustalla :wink: ), toinen on alkuperäinen ja museokilpinen series 62, 2d ht ja mulla on sitten tuo Coupe DeVille, joka on myös museorekisterissä.

    Projektiosastolla on ainakin yksi `59 työn alla.
     
  3. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Komeen näköinen laite toi sun -60 Coupe :) Tuota projektiosion viisysiä on tullut kanssa käytyä ihmettelemässä tuolla omistajan kotisivuilta ja hienosti entisöity, täysin läpikäyty yksilö näyttäisi olevan valmistumassa.

    Ei tuosta pinkistä baby moon Caddysta löytyisi yhtään kuvia?
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Mitähän kuulunee Kajjaanissa pyörineelle '59 avolle nykyään? Mukavannäkönen oli ku ei ollunna mikkää hiple, niinku ne ylleesä on.
     
  5. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Tuossapa yksi huonolaatuinen:

    [​IMG]
     
  6. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Nuo on kyllä full moonit...
     
  7. starcraft

    starcraft Gearhead

    Yhtäkkiä laskettuna mun tuttavapiiristä löytyy 5 kpl -59 cadillacejä. eli kyllä niitä edelleen on suomessakin vaikka jossain vaiheessa taisi ruotsalaiset ostaa monta -59 pois täältä. Nykyään varsinkin 2-ovisten ja avojen arvo on niin kova ettei monikaan edes harkitse muuta kuin entisöintiä. Se kun on varmin tapa saada arvo pysymään.

    -60 cadejä näkyy vastaavasti useammin kevyesti customoituna. Niiden hankinta hinta on pysynyt jonkinverran edullisempana.
     
  8. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Työn alla on tollane coupe de ville.
    Vähän kerrassa se sieltä kai valmistuu eikä todellakaan mene mr-kilpiin.

    Ei mitään isoja muutoksia mutta jotakin pientä kuitenkin.
     
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Tankkia ei löydy, mutta kohtuukuntoiset 59/60 lampunkehykset ja hyvät `60 etupuskurin ylä 1/4 palat löytyis. Jotain muutakin pikkuhilpettä saattaa olla jouten.
     
  10. Kalikali

    Kalikali Gearhead

    Ei nyt mikään customoitu, mutta helmiäismaalattu avo löytyy. Sisuskaan ei ole aivan orkkismallinen, vaikkakin lähellä.
    Tarkoitus naatiskella tuollaisena. Ainakin maalaus säilytetään viimeiseen asti, koska ollut pinnassa jo yli 20-vuotta, joten alkaa olla jo "museopintaa".
     
  11. kapa

    kapa 3rd gear

    itseltäni ei -59 ikävä kyllä tallista löydy (vielä) mutta mulle on kyllä noi muodot kolahtanu senverran lujaa ettei taida heti lääkettä löytyä tautia parantamaan. tallissa rötköttelee tällä hetkellä pari -60
     
  12. bdr529

    bdr529 1st gear

  13. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear


    Juurikin lueskelin vanhaa mobilistia missä oli tuosta Loewyn käkkylästä juttua.. Toivottavasti kukaan ei uskalla matkia tuota :D Aika rupuiselta näyttää kyllä verrattuna nuihin 7/98 mobilistin kuviin. Ainakin silloin oli suomalais omistuksessa kaliforniassa!

    Onhan se tuo 59 käkkylä kyllä viimesen päälle makia laitos, myös 60 kelpais!
     

Kerro tästä muillekin!