1960 BelAir kirjoittelua.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja zero, 29.1.2019.

 1. jart$u

  jart$u Gearhead

  Generalo, sä et tarvi tota control valve deletee.
   
  generalo tykkää tästä.
 2. Joukojs

  Joukojs 3rd gear

  Itse olen laittamassa jossain vaiheessa tuon minkä linkkasin summitin sivuilta niin omaan 64 joten tuosta minun autosta voisi olla kaupan kaikki tehostetunohjauksen kilkkeet (orkkikset) paitisi pumppu. Kaikki osat lähes uusia sylinteri/control valve letkut yms..
   
 3. zero

  zero 3rd gear

  Juu eihän sitä muuten sillon tarvi jos paikoillaan on tehostamattoman centerlink.
   
 4. zero

  zero 3rd gear

  434€ jäi hintaa Marteliuksen putkille, 2 1/4" tuplat. Magnaflown vaimentimilla sisältäen tiivisteet, klemmarit, laipat... Eli koko setti pakosarjoilta taakse. En pidä kovin pahana hintana. Kävin paikan päällä tilaamassa niin palvelu oli erittäin asiallista, kaikki haluamani muutokset suostuttiin tekemään eikä niistä lisähintaa otettu. Hintaan sisältyi myös heat raiser delete palikka.

  Nokka-akseli valikoitui myös, tulee Granen 274H06. Sitä kehuttiin monessa paikassa, myös valmistajan sopivuus kyselyn mukaan tuota suositeltiin. Toimii kadulla vakio turbaanin kanssa ja vetoalue pitäisi olla parhaimmillaan 1600-5800rpm. Ei ollut kallis kokeilu jos ei olekkaan hyvä, mutta aina se on vähän nopan heittoa noiden nokkien kanssa vaikka kuinka koittaa tutkia ja valkata :odbiggrin:
   
  Seevu, Inlinee ja Jm-vallin tykkäävät tästä.
 5. zero

  zero 3rd gear

  Eilen illalla piti mennä talliin ihmettelmään belairia, mutta sain jonkun ihme motivaation ja nyppäsin koneen pukkiin, saa nähdä jos tänään menisi purkamaan koneen osiksi. Piti laittaa muutama kuva katteltavaksi mutta toi kuvanjako palvelu on lopettanut ja täältä on näemmä lähtenyt nyt kaikki vanhatkin kuvat poies, vinkkejä saa jakaa millä hiton palvelulla niitä kuvia tänne jatkossa jakaisi :rolleyes:
   
 6. Visa

  Visa Gearhead

  Kuvat.fi. maksaa tietysti, mutta vähän.
   
 7. tzampy

  tzampy 3rd gear

  Samaa käytän minäkin, on kyllä hyvä
   
 8. zero

  zero 3rd gear

  [​IMG]

  Kuva uusista savupiipuista, kyllä stressi hävis kun ei tarvi itte alkaa paloista vääntämään :)
   
  rekkamies, Impala76, jart$u ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Kenen valmistamat putket ?
   
 10. LPV

  LPV 3rd gear

  Marteliuksen työtä kelpaa katsella... Kunpa olisivat edes pari sataa kilsaa lähempänä. Kyselin omaan FBn putkia jokunen vuosi sitten. Hinta oli ok. Mutta olis kans täytynyt lähteä sinne mittauttamaan jne. Niin jäi sitten. Nyt on tehty osista, mutta saumat on hitsattu...
   
  zero tykkää tästä.
 11. zero

  zero 3rd gear

  Martelius exhaust, Laitila
   
 12. zero

  zero 3rd gear

  Yleensä oon itse sen kannalla että kaikki tehdään itse minkä pystyy tekemään, yleensä rahapussi on samaa mieltä :odbiggrin: Mutta nyt oon kyllä helvetin tyytyväinen tähän pakoputki hankintaan, oikein innoissani kun ei oo ikinä ollut noin siistejä putkia missään autossa :odeek: :odbiggrin: ja tässä tapauksessa väitän että rahallinen säästö olisi ollut hyvin pieni jos olisi itse tehnyt.

  Moottori meni tänään jo kasaan päin, olinkin jo unohtanut kuinka tahrivaa kamaa toi nokkarasva on, mämmäköittin nokat täyteen sitä ja sit koitin pestä sitä poies niin ei millään irti käsistä :odroll:
   
  isalmela, Gary Grand ja Seevu tykkäävät tästä.
 13. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Omaan Impalaani, -62, myös tuli Marteliuksen putkisto ja siinä vaimentajat sellaiset pitkät soikeat. Kiinnitti vaan huomion kuvassa nuo pieniltä näyttävät vaimentajat.
  Itsekkin tilasin valmiin putkiston kun näytti melko työläältä alkaa tekemään itse x-rungon vuoksi.
   
 14. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Tyhmä minä!!!! Pari viestiä aikaisemminhan se valmistaja luki jo.:mad:
   
  LPV tykkää tästä.
 15. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  On siinä mutkaa..:confused:
  Tuskin olis itse tekemällä juuri halvemmaksi tullut.
   
 16. zero

  zero 3rd gear

  Mulla oli tossa ennen flowtechin putkisto, semmosilla turbovaimentajilla, auto oli niin hiljainen että ei 5m päässä kuullut että se kävi. Siksi nyt pyysin Marteliukselta että tehdään sen verta kaava muutoksia että tulee tuollaiset pienet magnaflown resonaattori vaimentajat. Luotan siihen että ääni ei ole liian kova, kun tossa putkistossa on pituutta ja mutkia niin paljon ja noi resonaattori vaimentajat leikkaa hyvin korkeat äänet pois. Jos pitää liian kovaa ääntä niin sit laitetaan toiset vaimentajat loppu päähän :odbiggrin:
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 17. zero

  zero 3rd gear

  Jos olisi kunnollinen putkentaivutus kone itsellä niin voisi saadakin paremman hinta laatu suhteen, mutta tuskin muuten.
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 18. generalo

  generalo Gearhead

  Viime keväänä tein kuuskolmoseen pakosarjoilta takapuskurille asti, oisko jotain 300e maksanut. En kyllä tekis toiste.
   
  zero ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 19. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Vaatii kyllä tosiaan hyvän taivuttimen ja PITKÄÄ pinnaa.:cool::D
   
  zero tykkää tästä.
 20. zero

  zero 3rd gear

  Tää kasaaminen on jo mukavaa puuhaa kun putsailut ja hiomiset on takana :odbiggrin: Tässä on hyvä samalla laittaa kuvaa tänne kun pitää kalja, rööki ja mietintätauon :lol:
  [​IMG]

  Öljypohja siellä viellä kummittelee ja odottaa putsausta :odroll: Hioin lohkon pintaa myös lamellilaikan kanssa pahimmista kohtaa, ajattelin että helpompi sitten maalata kun pinnassa ei oo isoja valupurseita.
   
  rekkamies, FuryIII '71, Gary Grand ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!