~ 1973 Ford Ranchero GT ~

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Wolfheart, 22.1.2004.

  1. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Pikkubroidille Autoa etsiessä tarjolle ilmaantui tollanen peli, eli vuoden 1973 Ford Ranchero 400cid koneella. Alkaa omakin Autokuume nousemaan sen verran korkeeks että nunnunnuu... Hintaa olis 2900e.

    Onko kellään kokemuksia kyseisenkaltaisesta ajopelistä?

    Saatana vaan kun on toi finanssipuoli 'vähän' heikoilla kantimilla... Muijan palkasta ei jää penniäkään käteen vaan ne uppoo suoraan laskuihin ja poneihin... Meikäläisen 1420 euron palkalla sitten yritetään elellä... Maksella vuokrat ja sähköt ja Primerit ja V8 Magazinet ja Aku Ankat ja työmatkabensat ja lomautusuhka on ikään kuin koko ajan väijymässä...

    Mut toisaalta, jenkki alle ens kesäks... Saatana että olis elämä taas elämisen arvoista! :grin:

    Ja lainan hakeminen pankista... Käyttövolvoa varten kun viime syksynä hain 500 euron lainan, niin sitäkään ei ilman takaajia antaneet ja palkkatietoja katsellessa kehtasivat vielä kysyä että olenko mä tosiaan KOKOPÄIVÄTÖISSÄ?!?

    Vituttaa olla köyhä.

    Pitäiskö silti..?
     
  2. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Ainakin sulla näyttäis olevan tili väärässä pankissa :grin:

    Kyllä noilla sun tuloillas pitäis saada Nordeasta se 3000 eetä ilman takaajia
     
  3. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Osuuspankki, osuuspankki... :sad:
     
  4. Piit

    Piit 1st gear

    Jees ihan asiallisen olonen rassi on sulla kiikarissa,toi 400cid mosa vaan ei oo mikään paras mahdollinen,vie paljon bensaa ja eipä oo paljoo tehoja,mut onhan siinä ne oikeat soundit joten go for it !!! :wink:
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

  6. Fastback

    Fastback Gearhead

    no ei se 400cid cleveland ihan paska kone ole. Koneesta saa potkua kyllä kotitarpeisiin, esim. vaihtamalla 351cl 4V-kannet, aftermarket imusarja em. kombinaatiolla ja vetoja. Kone on aliarvostettu ja jotain sen potentiaalista kertoo se että Jon Kaase osallistuu Engine Masters kisaan moisella 400cid Clevelandilla.
     
  7. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Justiinsa eilen luiin Hot Rodia, jossa oli näitä alternative engine -juttuja. Yhtenä oli 400, josta $2000 budjetilla tehtiin reippaasti yli 300heppaa ja vääntöä jotain 380lbs/ft. Vakiokoneen perusongelmat ovat 2V imis ja 8:1 ruttu. Sopiva CompCamin XE-nokkapaketti, 4V Performer ja rutukkaammat männät, niin alkaa Ransu kulkea.

    Rancherohan on ehdottoman hieno. Miettikää ny, hyötyajoneuvo, jossa on konepeltiä yhtä paljon kuin sitä hyötyosastoa.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Arto65FB 2004-01-23 11:17 ]</font>
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    onlo 4oo m motissa samanmoisia ongelmia? vai onko noi niitä juttuja että suurin osa tietää vaikka ei oo ees kyseistä konetta nähny saati sitte ajanu?
     

Kerro tästä muillekin!