20"kromivannetta käkkylään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja kauko-63, 8.2.2009.

 1. Town Car

  Town Car 1st gear

  Tommoset 20" pallot on kyllä niin jou jou niggahz -touhua...
   
 2. 302TT

  302TT 1st gear

  Laita vaan sellaiset, mitkä itseä miellyttää. Sun autohan se on ja (oletan että ) omat rahat siinä kiinni. Jos alkaa liikaa kuuntelemaan muiden "totuuksia" siitä, mikä sopii mihinkin, niin loppupelissä et saa päätetyksi mitään tai lopputulos ei miellytä itseäsi. :wink:
   
 3. herrakani

  herrakani 1st gear

  http://www.1010tires.com/tiresizecalculator.asp

  Tosta kattomalla saat rengaskoon sopivaks.
  Ite korjasin mittarin heiton laittamalla 255/35/20 taakse. Kannattaa varautua madaltamaan autoa, näyttää paremmalta madallettuna. Cadillac on niin iso että 22" ei oo vielä ylikokoinen, itellä 20" on 700-sarjan bemarissa. 22" on vaan vaikeempi matchata 235/75/15:n, mut esim 225/40/22 ja 255/30/22 osuu hienosti.
   
 4. Marvä

  Marvä 1st gear

  Niin kyllähän tilanne on myös se, että kaikkiin autoihin ei niin vain löydy juuri sellaisia vanteita ( alkuperäisiä ) jotka tätä raatia miellyttää. Jos auto on tullut jenkeistä tietyillä vanteilla ja alkuperäisiä ei mukana on vain elettävä sen kanssa. Tietenkin voi pitkässä juoksussa etsiä niitä, mutta monesti markkinoilla niitä ei niin vaan ole. Jos on niin maksavat harvinaisuutensa takia maltaita. Aika herkässä on kommentit mikä on mauton ja mikä ei. Jotkut saattavat jo kaupan yhteydessä saada vanteet yms valmiina.

  Räppi kulttuuri on taas ihan eri juttu . Vaikka autossani olisi minkälaiset vanteet tahansa ei autossani soisi se paska. Räppi kulttuuri ei omista vanne kulttuuria.
   
 5. Make.S

  Make.S Gearhead

  Hyvä nosto topikille...
   
 6. kauko-63

  kauko-63 Gearhead

  semmoset 20” pinnavanteet tosiaan joskus ostin ja alla edelleen ja tyytyväinen olen ollut! Ja ei soi räppi ei..mut nyt ois foose kuumetta päällä ja ebaysta niitä sais, mut kertokaas jos sarja maksaa esim euroissa 1500€ niin mitä kaikkea pitää ottaa huomioon jotka tulee vielä tohon summaan lisäksi? Alv? Postikulut? Onko rahti miten kallista?
   

Kerro tästä muillekin!