221 öljytilavuus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja lätyskä, 5.11.2005.

  1. lätyskä

    lätyskä Gearhead

    Eli paljonko on 221 21 pulttisen koneen öljytilavuus ja mitä öljyä kannattaa käyttää??

    -L-
     
  2. -31

    -31 Gearhead

    Kai mittatikkuun pitäis uskaltaa luottaa? Se vaan kun voi olla tämän ikäisissä moottoreissa jo pariin kertaan "korjattu"/vaihdettu.
    Mulla tuli yläviivaan tasan neljällä litralla.
    Jossain opuksessa sanoivat virimoottorissa ajavansa jopa 10W30 öljyllä. Jossain taas sanovat 20W50 olevan hyvä. Tuntuis tuo jälkimmäinen paremmalta, vai? Ja kun ei ihan sitä huonolaatuisinta laita ja vaihtaa usein, niin kaipa pelaa.
     
  3. lätyskä

    lätyskä Gearhead

    Sehän tässä onkin ongelma kun ei ole sitä tikkua...eikä putkea tikulle, mutta neljä litraa(gallona) voisi kuullostaa oikealta. sais sen tikun rakennettua. 20W50 saattaa pysyäkin sisällä...

    Kiitos

    -L-
     

Kerro tästä muillekin!