318 männät ja veivit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja wallu64, 12.9.2007.

  1. wallu64

    wallu64 3rd gear

    Eli pitäs saaha mopen 318 koneeseen noin 10.5 ruttua. Lohko on porattu muistaakseni .060 kokoon ja palotilat kansissa on noin 70cc. Eli mitä mäntiä suosittelette ja mistä kannattaa kysellä? Teräsveivitkin ois kiva laittaa, eli niistäkin saa kertoo. Tarkoituksena tehä katukiree kone eikä mikään kisa kiulu.
     
  2. vitoni

    vitoni 1st gear

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... uristukset

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... uristukset

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... uristukset

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... uristukset

    Tossa muutama hyvä keskustelu 318:n virityksestä ja sen helppoudesta/vaikeudesta. Oma mielipiteeni asiasta>osta 360:nen ja elämäsi helpottuu. Saisit paremman ja helpomman aihion tohon viritykseen, tohon 318:seen tuntuu olevan vaikee löytää järkevän hintasia mäntiä. Tää oli vaan mun mielipide. :-?

    PS. keskusteluja löytyy lisääkin jos kiinnostaa. :wink:
     
  3. wallu64

    wallu64 3rd gear

    Ahaa. Eli sit semmonen juttu. Täytyy varmaan alkaa kahtelee semmosta ympyrä(360)moottoria. :(
     
  4. vitoni

    vitoni 1st gear

    En halunnu tyrmätä tota sun ajatusta tosta 318:sen virityksestä, mut kannattaa lukee noi kaikki jutut!!Toki niitä mäntiäkin löytyy mut saattavat tuntua aika kalliilta,vaikka eihän se viriviri koskaan halpaa oo. Ja jos joskus iskee se oikea tehontarve niin 360:nen olis ehkä parempi siihen homman(lue:stroukki 408 tai ahdin :D ).
     

Kerro tästä muillekin!