33x12,5x15 paineet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja B.B.Chevy, 8.5.2003.

  1. Rytari

    Rytari Gearhead

    no niin, no, mutta saattaa katos olla kuskissakin vikaa kun ei kulje, kovin huonosti ne vaan tuntuu pitävän oli sitten alla jäinen tienpinta tai umpihanki.
     
  2. paukkujupu

    paukkujupu 1st gear

    juupajuu, liekö sitte kuluneet mut jotku viisaat leikkelee niihin palasiin poikittaisviiltoja mattoveitsellä elikkäs niinku kitkarenkaan lamellit, ja se kuulemma tepsii, itellä ei oo kyllä kokemusta..
     
  3. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Mielenkiinnosta rytari/paukkupupu paljonkos on at :ssa pintaa?

    Kun noi mud terrainit on liukkaammat lumella kuin öljytty pelti ajoharjoitteluradalla :grin: eikä niihin viittis nastoja laittaa..

    ..Kun jäi noi all terrainit yli, nastat niihin..
     
  4. Rytari

    Rytari Gearhead

    jaa'a tietäiski paljoko niissä uutena on pintaa, mutta edessä mulla on joku 6-8 milliä vähä riippuen mistä mittaa ja nastat on isoimpia mitä normirenkaaseen saa, k-a nastaa ei uskaltaneet lyödä, menee läpi.
     
  5. jviirret

    jviirret 1st gear

    Mulla oli BFG:n all terraaneissa uutena pintaa n.13mm. koko 33x16.5x12.5. Lumella pitää hyvin, mutta jäällä pitoa ei ole. Ja kovalla pakkasella pito heikkenee...
     
  6. hpotteri

    hpotteri 1st gear

    2kiloo mukavaa maantietä
    3kiloo ekologista maantietä
    0.7 maastoon
     

Kerro tästä muillekin!