34-Pick-Up

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 5.3.2003.

  1. jzl

    jzl 1st gear

    Yhdellä äijällä semmoset fiatin vanteet näin, mutta olivat halkaisijaltaan vain noin 14 tuuman luokkaa... tekiskö niillä mitään?, sitte oon nähny yhret traktorin kärryt jonka alla oli tommosen näköiset, mutta pitääs mennä tarkistamaan etten puhunu paskaa, ja eri asia on sitten myyräänkö ne kärryt ja mihin hintaan.
     
  2. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Oisko tässä Adventure:lle oikee topikki, kun kyseli pick-upin kuvia? 8)
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    kuorkin muutokset

    Kiinnostuin tosta ajatuksesta, että kuorkissa ei ole rajoituksia moottorin tehoille ja tilavuudelle. Soittelin AKE:en ja pientä kyselyä aiheesta (Olen tässä Volvo F10:neen vaihtamassa konetta...), mutta kuorma-autojenkin muutoksissa käytetään soveltuvin osin samoja ohjeita kuin henkilöautojenkin kohdalla. Näin ollen (valitettavasti) ei saisi laittaa 454 bloweria -30 luvun kuorkkiin.

    T:A

    BTW. Jos näin olisi, niin Suomi olisi jo varmasti täynnä vanhoja rodi kuorkkeja.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Re: kuorkin muutokset

    Kannattaako Akelta kysellä noin yleensä kaikkea mitä tulee mieleen?
    Nyt joku kommentoi tähän että on se hyvä tietää etukäteen ettei rakenna turhaan (Kaikki rakentelu on Aken mielestä turhaa!) mutta onhan AKE:n vaikeampi antaa etukäteen lupa toteuttaa asia jota ei ole olemassakaan kuin antaa luvat rakennelmalle joka on jo tehty ja voidaan arvioida sellaisenaan. Tottakai ne vastustavat kaikkea mitä kysytään etukäteen!
    Sitäpaitsi voithan aina vaihtaa moottorin pienemmäksi jos se ei mene läpi.
    Ei autoa tarvitse siitä syystä paalata.
    Veikkaan että AKElle tulee turhia kyselyitä monin kerroin enemmän kuin niitä jotka oikeasti tehdään loppuun ja muutos merkataan otteeseen.
    Kai tässä harrastamisessa täytyy jotain riskejäkin olla.

    Eikös ainakin 1 30-luvun isolohko(Blower)trukki ole leimattu jossain tuolla "Lahden"takana

    8)
    - Jani -
     

Kerro tästä muillekin!