351 c lohkon avattavat vesiproput

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja eekoo, 21.1.2010.

  1. eekoo

    eekoo Gearhead

    saako lohkosta kurat pois ropuista jos konetiskiaineella pesis vai onkokaan lohkossa roppuja?.......vai tuleeko kura pois kun vaan huuhtelee muutaman kerran.
     
  2. Futurage

    Futurage Gearhead

    Roput on.Jos haluat tehdä homman kunnolla ( = ainoa oikea tapa) roput pois ja perinpohjainen huuhtelu eri asennoissa ja eri suuntiin.
    Kura on suureksi osaksi ruostetta johon ei astianpesuaine tehoa.
    Ihan se oikea tapa on upottaa lohko täysin riisuttuna muutamaksi päiväksi laimeaan sitruunahappoluokseen ( 1-2 % liuos).
    Irtoavan ruostepaskan määrä saattaa olla täysin käsittämätön. :eek:
     
  3. eekoo

    eekoo Gearhead

    kone on kiinni , onko nuo roput ruuvattavat vai puristussovitteella ja missä noin sijatsee.? , en ole vielä perehtynyt....
     
  4. Futurage

    Futurage Gearhead

    Lohkon kyljessä...puristesovitteella.Älä jumaliste aukase ilman että moottori on pukissa. Et saa ikinä takaisin.
     
  5. terence hill

    terence hill Gearhead

    Saa

    Nimimerkillä: laiska päästää vain vedet ulos syksyllä!!!Arvaa oliko lohkossa ollut vesi tuupannu viis proppua ulos?

    Startti irti,koneen korvakkeet irti,pakosarjat irti yms.
    Nyt on glykoolit koneessa.
     
  6. eekoo

    eekoo Gearhead

    jep, eli mun tapaukses otan termarin pois ja käytän konetiskiaeella puolentuntia ja lopuksi muutama huuhtelukerta , Ehkä tuo vesiroppu rojekti sit joskus... Nyt ei vaan ole oikeen pelkän veten ajokelit ( -18c ) ett sais kierrättää pesua kunnolla.. pakokaasuimuri täytyy myös kehittäää ensi ettei käy häjyst
     

Kerro tästä muillekin!