351w -69 kannet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja renttu81, 16.2.2012.

  1. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Miten toimivat porttaamatta? Meinasin pientä piristelyä tehdä, että kiikutanko asian osaavalle porttaukseen vai siistinkö/kohdistan kanavat itse suuremmin pilaamatta niitä? Eli onko iloa/järkeä lähteä porttailemaan.. Vakio alakerta. edelin rpm ja 750 holley. nokaksi ois tulossa http://www.summitracing.com/parts/CCA-C ... refilter=0

    Raaskiiko noista ottaa siivua pois ku on kuiteskii orggis kannet jos vaikka sattuis joskus pussihousut olemaan muodissa? :oops:
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Kone on siis 351-4v eli puristukset jo vakiona 10.7:1 Tästä päätellen kansien palotila ois 58.9cc. Ja venttiilit näin ollen tod. näk. 1.9175/1.548 Kertokee gurut nyt jotain. tarkemmat speksit saan ku vaivaudun riipimään kannet irti.
     
  3. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    jos omat olis niin oikasu, venttiilihommat ja kanavien siivous.
     
  4. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Tuo on ollu päällimäisenä mielessä. Jos alkaa tekee mieli enemmän kaakkeja ni ostaa sitten ihan uuden stroukki aihion ja hajottaa sen. :D
     
  5. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Itseasiassa taitaa olla jotenkii siivottu nuo kanavat jo nyt ku kuvasta katoin.. Tuli oltua "pikku" hiivassa ku kesällä imarin käytin pois.. :oops:
    http://kuvablogi.com/nayta/3427413/
     
  6. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    kyllähän nuo kannet kestää laittaa vähän isonnettuunkin koneeseen.
    kanavakoko riittää kyllä.
    mitä nyt pakopuoli voi vähän ahdistaa, mutta se ei varmaan katukäytössä haittaa.
     
  7. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Suuri kumarrus calaxie61:lle. Ei tolla veltolla avokorilla mihikään stripille olla menos.. jos sais ees litrasen fiestan jätettyä valoissa. :rotfl:
     
  8. Futurage

    Futurage Gearhead

    Noi imukanavathan näyttää ton kuvan perusteella olevan toodella voimakkaasti portatut.Miten mahtaa olla pakojen kanssa.Siellä se korkki näissä kansissa on.
    Jos vaihdat nokan joudut myös jouset ( ja nostajat !) vaihtamaan.Jos tulee yhtään äreämmät jouset kuin esim. Edelbrock Performer nokka vaatii, tarvii noi vakio press-in studit vaihtaa kierteellisiksi, etteivät tule kannesta ulos.
    Samoin noi vakio rail-rocker keinut ovat huonot, keinun ohjaus on niissä järjestetty niin että venan pää on siellä keinun urassa. Kovemmilla kierroksilla jos ja kun venttiilikoneisto sekoaa, voi keinun pää pamauttaa lukon auki jolloin venttiili putoaa.
    Eli tarvit siis myös ohjainlevyt ja karkaistut työntötangot sekä paremmat keinut jos aiot kierrättää yli 5600 rpm. Muuten on ilmassa suuren moottorivaurion uhkaa. :oops:
     
  9. renttu81

    renttu81 Gearhead

    No nyt alko tulla infoa. Nokan mukana tulee tietysti myös nostajat. Konetta ei oo aikomus kierrätellä yli 6000rpm. mutta mitkä olis tuonne yläkertaan ns. hyviä edukkaita palikoita. kattelin summitilta ni on alumiiniset vipat ainakin hinnoissaan. Samalla tulis laitettua sieltäkin paikat kondikseen samassa konkursissa. Onko minnonen homma nuo press-in studit vaihtaa? Eli jollakin holkilla mutterin kanssa nykästä pois ja esim. pylväskoneella reiän avaus ja kierteytys? Näitä osia joutuu vähän tilailemaan erissä ku työttömyyttä takana sen 3 vuotta ja just alko duunit ni on tuo budjetti suht rajallinen. Eli nyt sitten niitä vinkkejä osa valintoihin. Jousiin, keinuihin, ym. Jos löytys joku hitin hieno paketti mis olis vaikka jouset, lautaset ym. Kuvia tulee lisää kun antaa kelit periksi ajaa puuma omaan talliin koneen purkua varten.
     
  10. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Aik hiljasta.. :odroll:
     
  11. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    taitaa vettiilijousien mukana tulla lautaset ja tuo studien laitto onnistuu noin itsetehtynäkin.

    ainaki semmoseen c kirjaimella alkavan merkin moottoreihin :oops:

    rullakeinuja saa välillä aika edullisesti käytettynä, kannatta katella semmosta vaihtoehtoa.
    nehän ei katukäytössä paljoa kulu eikä väsy, näköjään.
     
  12. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Noita jousien jäykkyyttä vaan meinasin et millasta arvon herrat suosittelis? Nostoahan tossa nokassa ei paljoa enempi ole ku org... mut asteita kyllä.
     
  13. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    nokan tiedoista pitäis näkyä sopivien jousien jäykkyys. jos nokkaa ei vielä ole niin vois katella mitä on laitettui semmosiin paketteihin mukaan joissa tulee jouset mukana.
     

Kerro tästä muillekin!