351w police?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja fe427, 17.8.2004.

  1. fe427

    fe427 Gearhead

    Eli mitä eroja on -89 vuosmallin 351w tavallisessa koneessa ja police special koneessa, ja kuinka paljon tehoja lötyy police koneesta? kone peräisin crown victoriasta.
     
  2. fe427

    fe427 Gearhead

    kai ny joku tietää?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    googlella

    "The police Interceptor package offers so much extra quality upgrades from the normal Crown Victoria's.

    It comes with a sports suspension, quick ratio steering box, lighter drive-shaft, quick axle ratio, oil cooler, transmission cooler, extra large capacity cooling system, dual exhaust, variable venturi carburetor, and high horsepower. "
     
  4. surmanajaja

    surmanajaja 1st gear

    351w police special

    eipä siinä tehoeroja ole juuri, paremmat jäähdyttimet pitkiä "high-speed-chase" tapauksia varten, ja koneen osat on silmämääräisesti valikoita "hyvistä". ainakin california highway-patrolin autot muistaakseni oli myös blueprintattu.
     

Kerro tästä muillekin!