454 Chevy 7/16 rocker studit ja jousipaineet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Impala76, 31.8.2018.

  1. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Eli kysymys kuuluu,että millasilla jousipaineilla tehtaalaisia Mark IV 7/16 rocker studeja voi käyttää? Koneessa on nyt Cranen hydylaahuri powermax nokka jonka nokkakortissa ohjeistetaan käytämään cranen 99839 jousia joissa jousipaine 354 lbs./in.. Onko nämä ok alkper studeille? Toinen kysymys, koneessa on nyt Comp Camsin high energy diecast 17021 tuplarulla vipat. Näille en onnistunut löytämään edes valmistajan sivuilta maksimi jousipaineita joilla näitä voi käyttää, onko nämä ok kyseiseen kokoonpanoon? Olisiko jollain moottorivelholla käsitystä asiasta..?
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Cranen ilmoittama 354 lbs/in tarkoittaa kuinka paljon jousipaine kasvaa tuumalle kun sitä puristetaan kasaan.
    Kyseisen jousen seetipaine on 121@1.8 ja aukipaine 298@1.3 joten sekä alkuperäiset studit että high energy vipat pitäis kestää oikein hienosti.
     

Kerro tästä muillekin!