4L80E D ja pakki rohisee, pakko vaihteet pelaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja EeroO, 28.3.2019.

  1. EeroO

    EeroO 1st gear

    Terve
    Viikonloppuna levisi jaguarista aski. 4L80E. matkalla kotio päin huomasin muutamaan kertaan että D alkoi luistaan ja sit pito palautui muutaman sekunnin sisällä nytkähtäen. Kunnen sit alkoi kuulumaan rohinaa / rutinaa askista ja veto loppui. D ja R sama juttu. Kyllä se liikkuu kun kierroksia antaa. Mutta sit 2, 3 ja maantie nopeudessa kun vaihtaa D:lle että ylivaihde kytkeytyy pelaa aivan hyvin. Ei luista, ei äännä eikä nyi. Käynny 2 kaupungissa tuollein.

    Mikähän sieltä mahto mennä? Onko mikään suht simppeli homma vai koko askin rebuildi? Niin ja öljyt eivät ole terveen näköiset ja haisee palaneelta. :(
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos öölit on menny mustaksi ja haisee niin mitään ulkoa tehtävää vippaskonstia ei ole. Toi että pakkovaihteilla toimii viittaa siihen että loikkarin vapaakytkin ei pidä ja ei olisi ensimmäinen kerta kun koko loikkarin planeetta hajoaa lopullisesti.
     

Kerro tästä muillekin!